Blote kut onder rokje trillend klaarkomen

blote kut onder rokje trillend klaarkomen

...

Geille wijven gangbang zuid holland

Ze kijkt met neergeslagen ogen van schaamte naar de vloer. Dit vindt Ilse zielig voor haar en ze loopt naar haar vriendin toe en ploft naast haar op het matras. De geur van Claudia’s geil dringt Ilse’s neus binnen..

Elk meisje doet het hoor.. Claudia voelt zich erg betrapt maar ze is blij dat haar beste vriendin zo lief reageert.

Stiekem kijkt ze langzaam opzij naar de blote benen van haar vriendin. Terwijl Ilse lieve woordjes in Claudia’s oor fluistert kijkt Claudia stiekem naar Ilse’s bovenbenen en als in trance staart ze naar het witte stringetje waar ze een glimp van opvangt onder Ilse’s korte rokje. Opeens voelt ze een koude hand die aan de binnenkant van haar dij knijpt “kom op Clau, doe iets aan hihi we gaan naar de stad”. Een schok gaat door haar kutje en Claudia veert op van haar bed, ze schrok van die plotselinge aanraking op dat plekje.

Terwijl ze in haar spijkerbroek stapt kan ze die aanraking van net niet uit haar hoofd zetten, vond ze het nou prettig..? Terwijl ze naar de stad fietsen merkt Claudia dat veel mannen en jongens met een begerige blik naar de benen van Ilse kijken. Die kijken tussen je benen”. Lekker toch hihi” “maar ben je niet bang dat ze je string kunnen zien? Hoe weet je dat ik een string aan heb? Zo had ze haar vriendin nog nooit meegemaakt, wat een geil meisje bleek ze te zijn.

Ze voelt zich wel wat betrapt bij die laatste vraag. Zou ze hebben gezien dat ze stiekem tussen haar benen had gekeken op bed? Ze hadden het er verder niet meer over en zo waren ze al snel in het centrum.

Arm in arm lopen ze door de drukke winkelstraat. Het had Ilse niet onberoerd gelaten dat ze haar beste vriendin zo betrapt heeft. Ze bekijkt haar nu met andere ogen en ze moet toegeven dat ze opgewonden is geworden van wat ze gezien had. Arm in arm lopen ze zo een tijdje totdat ze een leuke kledingwinkel zien. Claudia draagt niet vaak een rokje, soms in de zomer wel, alleen dan waren het nog rokjes van redelijke lengte. En af en toe draagt ze een rok naar school, alleen die kwam dan wel net tot boven haar knieën.

Claudia ziet het vragende gezichtje van haar vriendin en ze stemt toe “oke oke oke ik pas dat vodje wel even” zegt ze terwijl ze het rokje uit Ilse’s handen grist en naar de paskamer loopt. Ilse kijkt nog wat rond in de winkel en haar oog valt op een truitje dat bij de aanbiedingen hangt.

Het is een glad, strak, zwart truitje met mouwen die tot halverwege de onderarmen komen. Bij de hals en de mouwen zit een wit streepje en het cijfer 10 staat groot op de voorkant gedrukt.

Inmiddels gaat het gordijntje van de paskamer opzij en daar komt Claudia tevoorschijn. Ilse voelt een lekker gevoel door haar onderbuik gaan en ze moet even slikken bij wat ze ziet. Claudia had haar spijkerjasje in het pashokje achtergelaten en daar staat ze: Claudia kijkt schichtig om zich heen en ze schaamt zich rot, ze voelt zich erg bloot in deze kleren.

Ilse komt dichterbij en fluit zachtjes “pfieuwfieuw”. Straks hoort iemand je nog” alleen die kans is erg klein omdat het bijna sluitingstijd is en er nog slechts enkele klanten in de winkel zijn. Ilse kijkt naar Claudia’s benen, het rokje bedekt nog net de bolling waar haar billen beginnen, alleen al als ze iets zou bukken zou een stukje van haar billen al te zien zijn.

De stemming van Claudia is helemaal omgeslagen merkt Ilse. Ze is wat losser geworden en het lijkt alsof ze het voorval van vanmiddag al weer grotendeels te boven is. Enkele tellen later schuift het gordijn van het pashokje weer open. Ilse weet niet wat ze ziet, ze voelt het water in haar mond en een super geile jeuk schiet door haar jongemeisjeskutje.

Het shirtje valt eigenlijk best wel strak uit en de 10 die strak over haar borsten zit maakt haar erg sexy. Claudia staat nu voor de grote passpiegel en ze bekijkt zichzelf.

Met haar handen duwt ze haar borsten wat omhoog terwijl ze glimlachend in de spiegel naar zichzelf kijkt.

Ze ziet haar blote benen in de spiegel. Ze ziet ook dat haar billen net niet te zien zijn. Speels duwt ze haar kontje naar achter en bukt iets voorover. Ze voelt zich sexy en in de spiegel ziet ze haar rokje opkruipen. Haar billen komen onder het rokje uit en ze ziet haar eigen string in haar billen verdwijnen.

Een tinteling schiet door haar heen en ze voelt zich uitdagend. Claudia begint door de hele situatie van deze middag wat opgewonden te worden: Als wij de "zaal" binnen komen kan ik een lach niet onderdrukken. De oppervlakte van de zaal is niet groter dan een ruime woonkamer. Bovendien had ik een groot scherm verwacht waar films met en beamer geprojecteerd zou worden. Maar het bleek een simpel tv toestel te zijn. Een andere verrassing was dat er geen klapstoelen aanwezig waren maar leren banken.

Kijk, dat bied natuurlijk meer mogelijkheden dan stunten met klapstoelen. Zowel wij als het bevriende stel kozen een bank uit voorin de zaal. Beide aan weerszijde van het gangpad. Na een beetje gewend te zijn aan het donker werd het tijd om eens te kijken wat voor film er speelde. Eerlijk gezegd kon in mijn aandacht niet bij de film houden, daar vond ik het te spannend voor. Af en toe kwam er een man van de andere zaal kijken.

Ik ga er dan ook maar vanuit dat er ook bi-mannen in de andere zaal waren. In "onze" zaal is het vrij rustig, er zit 1 man voor ons in een relaxstoel maar verder zaten er op dat moment geen mannen.

Het wordt tijd om eens lekker te gaan genieten. Ik ga heerlijk onderuit zitten en mijn man laat zijn vingers onder mijn jurkje glijden. Hij begint mijn klitje zachtjes te strelen. Ik wordt al geiler en moedig mijn man aan om mij stevig te vingeren. Terwijl ik lig te genieten staat er plots een man naast mij. Hij kijkt vol interesse naar mijn kutje. Dan vraagt hij fluisterend of hij mee mag doen, maar hij heeft pech. Ik fluister naar hem dat hij gerust mag kijken maar dat meedoen er dit keer niet inzit.

Op zich heb ik af en toe er best graag een man bij maar dan wil ik de man wel goed kunnen zien. Ik wil graag bij voldoende licht de man kunnen beoordelen. Hoe ziet hij eruit, wat voor kleding heeft hij aan etc. Hygiëne vindt ik heel erg belangrijk en dat is in het donker moeilijk te beoordelen.

De man kijkt nog even en gaat vervolgens weer weg. Ik kijk eens naar de andere kant van het gangpad en zie dat het bevriende stel flink aan het neuken is. Elke stoot die hij haar geeft voelen wij op de plek waar wij zitten. Dat krijg je met een houten vloer. Zij kreunt en gromt van genot en dat windt mij erg op. Mijn man wordt ook erg opgewonden van de geluiden en begint mij nu stevig te vingeren. Ondertussen streel ik mijn klitje en en voel mijn kutje soppen. Manlief weet wat soppen betekend, hij begint nu flink grof mijn kutje te vingeren en dat levert het gewenste resultaat op, ik kom spuitend klaar.

Na even te zijn bijgekomen wordt het tijd om mij eens aan mijn man te vergrijpen. Ik neem zijn lul tussen mijn lippen en begin hem te pijpen. Ik vindt pijpen geweldig om te doen. Ik genieten van de reacties die het pijpen oplevert. Af en toe haal ik de dikke paal uit mijn mond en laat hem dan tussen mijn vingers doorglijden.

Mijn handen zijn dan goed nat zodat die harde paal lekker soepel glijden kan tussen mijn vingers. Vervolgens neem ik hem weer in mijn mond en terwijl ik pijp laat ik mijn handen ritmisch meeglijden. Dit wordt mijn man teveel en spuitend komt hij in mijn mondje klaar. En zo netjes als ik ben opgevoed knoei ik geen drup en slik alles gulzig door.

Als wij klaar zijn blijkt dat het andere stel ook uitgespeeld is. Wij kleden ons weer aan en verlaten de bioscoop.

Op de terug naar de auto's bespreken wij nog even de avond. Het was anders dan voorgesteld maar wel leuk. Geschreven op 30 december ' Geschreven op 25 december '


blote kut onder rokje trillend klaarkomen

...Bisex koppels best shemale dating


En terwijl hij achter het steeds heftiger zoende paartje liep, deed hij net alsof hij niets zag. Het toilet was bezet.

Gerard bespiedde zijn vriendin met de vreemde man, nu van de andere kant. De man kneedde de billen van zijn vriendin, veel steviger en veel intenser dan hij altijd deed. Hij zag Donna met haar onderlichaam reageren. Tot zijn verbijstering zag hij de hand van de man steeds verder onder het rokje verdwijnen. Gerard wist wat hij zo meteen zou voelen. Dat duurde niet lang. Maar de man was blijkbaar iemand met ervaring. Hij moest het alleen met zijn vingertoppen gevoeld hebben, want Gerard bleef de hand van de man zien.

De bewegingen bleven hetzelfde, maar de hand kwam nu weer helemaal tevoorschijn. De man stopte met zoenen. Ze keken elkaar aan, hij fluisterde wat in haar oor. Gerard moest nodig, maar zag nog net dat het tweetal opstond. Als een razende stormde hij naar binnen, vervloekte zijn stijve pik waardoor hij niet zo snel kon pissen. Binnen in hem loeide de storm, en met moeite stapte hij even later rustig uit het toilet.

Gerard zag ze net de kroeg uitlopen. Donna keek niet op of om. Zichtbaar genoot ze van de hand op haar hoerig kontje. Gerard stapte de zwoele avond in. Aan het eind van de straat zag hij een auto wegrijden, het merk herkende hij niet eens. Daarin zat zijn vriendin, met een vreemde vent. Snel liep hij naar zijn auto, stapte in en volgde dezelfde route.

Ze reden naar het natuurgebied, Gerard volgde hen op gepaste afstand. Even later parkeerde hij ver genoeg van de plaats waar hij tussen de bomen de auto zag staan.

Voorzichtig kwam hij dichterbij. Donna en de man zoenden in de auto. Net had Gerard zich achter een boom verstopt, of hij zag het tweetal uitstappen. Al snel kreeg hij antwoord. Donna ging met haar kontje tegen de wagen aanstaan. Ze spreidde haar benen iets. De man kwam er tussen, en bracht zijn hand tussen haar benen. De vreemde man had zijn zonnebril opgedaan en Gerard zag hoe verbeten zijn lippen op elkaar waren geperst terwijl hij zijn vriendin vingerde.

Donna wierp haar hoofd in haar nek en kreunde zachtjes. Jaah, daar, oh, oh, oh. Maar het leek nu zoveel echter, zoveel intenser. Hij dacht dat hij gek werd van geilheid. Binnen een mum van tijd had hij zijn pik uit zijn broek gehaald en trok er aan terwijl hij keek hoe zijn vriendin genoot.

De man sjorde aan zijn riem. De spijkerbroek schoof naar beneden. Gerard zag een boxershort, die bleef aan. Dwars door de gulp van zijn short! De pik in zijn hand werd harder, de eikel gevoeliger. Donna spreidde haar benen nog meer, ze keek met grote ogen naar de man die op het punt stond bij haar naar binnen te dringen.

Met twee handen werkte hij haar rokje omhoog en streelde over haar onderbuik en kutje. De zon stond laag. Gerard dacht dat hij het geilvocht van zijn vriendin tussen haar benen zag glinsteren. Dat zou best kunnen, bedacht hij zich, hij wist hoe opgewonden Donna kon zijn. De man pakte Donna met één hand bij haar billen en leunde wat achterover.

Met zijn andere hand leidde hij zijn pik naar haar kutje. Gerard’s maag draaide zich om. En met een forse stoot drong de man zich naar voren. Met moeite wist ze zich met beide handen op de motorkap te ondersteunen. Haar voeten stonden niet meer op de grond. Ze zat met haar naar voren gekanteld bekken op de wagen. De man neukte haar! Naai me, oooh jaaah! Ze had haar benen vrijwel helemaal om zijn lichaam heen geslagen.

Hij neukte langzaam, met diepe, trage halen. Zijn handen omvatten dat deel van haar billen dat niet op de auto rustte. Zo had Gerard nog nooit een man een vrouw zien nemen.

Zo intensief, zo mannelijk. Zo was totaal ongevoelig voor de omgeving, ook dat was nieuw voor Gerard. De man neukte sneller, door de boxer waren zijn gespierde billen goed te zien. Af en toe richtte Donna zich op en tongde hem op een vreselijk geile manier.

De snelheid van zijn rukkende hand ging gelijk op met hun geneuk. Hij hoorde de man kreunen. De bewegingen werden korter en ongecontroleerd. Hij zag de nagels van de vreemde vent in haar billen dringen.

Donna kermde het uit van genot. Gebruik me, neuk me klaar!!! Hij slaakte een korte hese kreet, stootte nu met een enorm geweld tegen Donna’s onderlichaam en bleef met trillende been en bilspieren stijf tegen haar aan gedrukt staan. Haar stem echode over het water. En Gerard kwam ook klaar. Met een dierlijk naschokken kwam de man weer in beweging.

Gerard zag hem rillen terwijl hij zijn eigen sperma wegveegde. Dieper zuchtend drukt mijn schat haar billen omhoog, “je maakt me zo geil ventje, kom gaan we even naar boven”. Ze staat op en ziet dat ik mijn vingers aflik, “ik heb nog veel meer, kom ik wil met je naar bed”.

In onze slaapkamer kruipt mijn vrouw op haar knieën op bed, trekt haar rokje omhoog en schud wat met haar blote kontje, “neuk m’n kutje schat’, zegt ze, onderlangs met haar hand tussen haar benen wrijvend. Ik sluit onze slaapkamerdeur, laat m’n broek en slip zakken, schop ze weg en kruip achter het lekkere lijf van mijn vrouw. Ik zak door mijn knieën en haal mijn tong langs haar kut en tussen haar billen, “je ruikt weer zo lekker geil”, kreun ik en lik opnieuw over haar kut en billen.

Ik ben jouw geile gleufdiertje toch, kom duw je leuter lekker in me”. Zo geil als een beer grijp ik mijn stijve, wrijf mijn eikel tussen haar schaamlippen op en neer en voel dat hele geile neukgrotje bovenin. Een paar keer druk ik alleen mijn eikel in haar hete kut, “wil je meer wijffie? Ik duw mijn paarse kop een paar keer in en uit haar zachte opening tot ik zie hoe die geile lipjes mijn lul omvatten en niet meer mee naar binnen gaan, leg mijn handen rond haar heupen en ram mijn lul tot aan de wortel in die heerlijke kut.

Bloedgeil van het uitzicht op die lekkere kont begin ik mijn ritme te verhogen. Mijn heupen kletsen tegen haar billen en bij iedere stoot voel ik haar hete zachte kutweefsel langs mijn snoeiharde tamp glijden, “je hebt de lekkerste warmste natste kut van de wereld”, roep ik. Mijn vrouw begint tegenstoten te maken. Ik verplaats een hand en begin over haar klit te wrijven, “kom maar lekker klaar geil ding”, hijg ik.

Als ik mijn lul even uit haar laat glijden, zie ik haar opening wijd open staan. Geil haal ik snel mijn tong over haar kut om dan snel mijn joekel weer in haar te duwen. Als haar kut zo’n heerlijk scheetje laat horen kijkt ze om, “grijp me vast en neuk me hard met die lekkere dikke joris van je”, hijgt ze luid. Ik grijp haar bij haar heupen en voel haar hand over mijn lul en haar stijve klit wrijven terwijl ik met harde stoten in haar natte doos pomp, “ik spuit je kut vol hoor”, kerm ik als ik mijn eikel voel kloppen.

Na een paar diepe stoten voel ik dat ik heel erg ga klaarkomen en trek haar billen stevig tegen me aan, “oew jaah, hier. Mijn vrouw wrijft wild over haar klit, “ik kom ook. Hijgend zakt ze door haar knieën en ik over haar heen. In haar nek zoenend voel ik mijn slappe lul uit haar drijfnatte gleuf glijden, “dat was even lekker schatje, ik ben gek op jouw kut”, hijg ik in haar nek.

Mijn vrouw wurmt zich onder me vandaan, gaat op haar rug liggen en wrijft tussen haar geopende dijen, “weet je waarom ik de lekkerste kut van de wereld heb? Ik schiet in de lach, “moet ik misschien mee adverteren? Mijn schat buigt over me heen, kijkt me lief aan en zegt, “waag het niet hoor, deze jongen is wel van mij”.

Ze gaat met haar hoofd op mijn buik liggen, likt aan mijn eikel en schuift dan haar geopende mond langzaam verder over mijn slappe lul. Mijn vrouw zuigt mijn lul helemaal in haar mond en streelt mijn ballen. Mijn benen strekkend zie ik onze kamerdeur op een kier staan, ‘verrek, die had ik toch dicht gedaan’, denk ik bij mezelf.

Mijn lieverd likt nu over de volle lengte van mijn stijver geworden piemel en ik vergeet de deur weer gauw, “nou moet je het afmaken ook”, hijg ik zachtjes. Mijn vrouw schuift haar mond diep over mijn stijve tot ze een beetje moet kokhalzen. Geil zie ik speekseldraden hangen tussen haar mond en mijn eikel. Ze neemt ze als het ware uit haar mond, wrijft ze uit over mijn tamp en begint me af te trekken, “lekker spuiten, zo’n lekker gezicht, die witte pap uit jouw dikke eikel”, geilt ze.

Ik voel onderin mijn eikel dat lekkere gevoel van het klaarkomen, “jjjaaahhh, oh zo lekker, jjjaahhh, ooohhhh schat, ooeeww”, kerm ik wanneer ik mijn geil op haar tong spuit. Mijn lieverd kijkt me geil aan, spelend met mijn sperma, om het dan door te slikken. Ze komt half op me liggen en zoent me.

Weer naar de deur kijkend zeg ik, “ik had de deur dicht gedaan en nu staat ie op een kier. Zou Josje wat gezien hebben denk je?

Mijn vrouw schrikt wat, gaat dan overeind zitten, en zegt, “dat is dan maar zo hoor, we doen niks verkeerd én we hadden de deur dicht. Als ze wat gezien heeft, merken we dat vanzelf wel. En nu ga ik even douchen anders word ik weer geil van dit praten”. Ze staat op en begint zich uit te kleden. Ze kijkt me lachend aan, “waar denk je dat onze schat het van heeft? Mijn lul schokt als ik denk aan m’n dochter hoe ik haar op haar bed zag laatst.

Als mijn Leentje dat ziet, komt ze in haar nakie naar me toe, “volgens mij zie je het toch wel zitten om Josje wat te leren hè. Ze aait over mijn eikel, dat gaat niet eens passen hoor, ik heb nog een nauw kutje, maar ik denk dat Josje helemaal een strak kutje heeft.

Ik ga morgen wel naar dat sexwinkeltje om wat van die seks olie te halen. Als er dan geneuk van komt, glijdt het wat beter”. Ze drukt een kus op mijn snikkel en wrijft even tussen haar dijen, “nou moet ik echt douchen anders laat ik me weer over deze jongen zakken, zou Josje ook zo snel een nat kutje krijgen? Ik schiet mijn broek aan en loop de gang op. De deur van Josje’s kamer staat op een kier en ik roep zacht haar naam. Ik steek mijn hoofd om de deur en zie een lachende dochter op bed liggen.

Ze heeft alleen een klein bh-tje, bijpassend broekje en zelf ophoudende kousen aan. Ik voel mijn ballen samentrekken, loop naar haar bed en ga naast haar zitten, “zeker mooi, en jij bent net zo mooi als je moeder”, zeg ik met een schorre stem. Driest streel ik haar warme benen, “heb je wat gezien net? Schokkend voel ik mijn lul overeind komen, “schatje, wat wil je nou? Even raak ik de blote huid tussen haar kousen en broekje aan.

Dat mama zo’n lekker warm nat kutje heeft en dat jij haar zo geil maakt met jouw lekkere dikke joris, en jouw blote billen die die aan het bewegen waren”. Terwijl ze dit allemaal zegt, streel ik haar blote huid en raak heel subtiel de stof van haar broekje. Zie ik het nou goed? Josje schuift haar benen nog wat verder uit elkaar, “ik heb op school wel eens van iemand zo’n pornootje gezien.

Dan ligt er ook een dame zo te hijgen en zo. Toneel, dacht ik toen. Abby vibreert haar dikke mossel naar een kleddernat hoogtepunt. Is dat een straaltje pis of kutvocht?

Mooie blondine heeft een natte droom. Die piemel in haar aars bezorgt haar een spuitkutje. Blond tienertje speelt vieze spelletjes voor de webcam. Deze prachtige negerin met druppend kutje wil een grote negerlul. Kutje vakkundig klaar gevingerd. Sletje laat haar botergeile kutje squirten. Krullebol met een geile creampie. Geneukt met een fles tot ik spuitend klaarkom. Even wat frisse lucht happen.

blote kut onder rokje trillend klaarkomen