Grote tepels likken sex tegen betaling

grote tepels likken sex tegen betaling

..

Gratis aftrek advertenties seks

Backpack sletje geeft opa viagra omdat ze wil neuken. Opa drukt zijn lange slurf in een jonge dame. Botergeil kontneuken in de jacuzzi. Duitse granny is dol op seks en neukt een jonge knaap. Goed gevormde cougar neukt en zuigt voor een zaadlozing. Sara met haar harde tepels likt een grote lollie.

Don en Ad nemen de Sint mee om stoute meisjes te straffen. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven. Ouwe vrijster krijgt een doorsmeer beurt van ome Cor. Oma Margo word dubbel gepenetreerd.

Gaston komt een grote vleesprijs brengen bij geile oma. Bejaarde snoepdoos likt een mooi jong kutje.

Oma wordt keihard genaaid in de badkamer. Knappe jongedame doet een oude man. Voor de lol neemt hij een bezopen oma mee naar huis. Bejaarde parkeerplaats hoer laat zich onder kwakken. Opa aast op geile tiener, oma heeft het nakijken. Ze snoepen samen uit het picknickmandje van granny Bep. Oma speelt model en helpt twee jonge schilders aan een hoogtepunt. Ouwe taart afgeragd in kledingzaak. Bescheiden prijsje voor oma in de sex bejaardenloterij.

Oma lekker op haar eigen bankje geneukt. Oma praat kleindochter bij over kutjes en dildo's. Ik wil dit ook bij je doen maar ik heb dat nog nooit gedaan. Ik zal je wel helpen lieve schat van me. Martha draaide zich op haar rug en Leontien ging op haar buik zitten. Martha voelde de natte kut op haar buik, een ongekende geilheid bekroop haar.

Ze was vreselijk nat tussen haar benen. Leontien sloot haar mondt om de grote tepels en draaide met haar tong cirkeltjes. De tepels van Martha waren vreselijk hard en gevoelig. Je doet het heerlijk schatje, aangemoedigd door Martha ging Leontien verder.

Ze ging voor haar zitten en Martha spreidde haar benen zo ver als ze kon. Leontien had zoiets nog nooit gezien, het schaamhaar van Martha liep net als bij haarzelf ver door tot in haar bilspleet, Ze was zwaarder behaard dan zijzelf. De twee grote schaamlippen stonden open en ze zag het geil ertussen glinsteren. De grote clit stond recht naar voren en zag eruit als een kleine pik. Voorzichtig ging ze met haar vinger door de spleet die warm en nat aan voelde. Steek er maar een paar vingers in zei Martha, Leontien deed wat haar gevraagd werd.

Ze stak twee vingers in de kut en verbaasde zich hoe gemakkelijk dat ging. Ze stak een derde vinger erbij en ging op en neer, met haar andere hand bewerkte ze de clit. Aangemoedigd door het kreunen van Martha ging ze met haar hoofd richting de kut van Martha. Ze rook de zilte geur en twijfelde of ze haar tong wel zou gebruiken, maar toen Martha vroeg of ze haar tong wilde gebruiken viel alle schroom van haar af.

Ze likte Martha of het een lieve lust was. Alles wat Martha bij haar had gedaan deed ze nu bij Martha. Ze ging met haar tong door de hele spleet om haar vervolgens met haar tong te neuken. Haar hele gezicht was nat en ze vond het heerlijk. Ze duwde opnieuw drie vingers in haar kut en met haar mond bewerkte ze die grote clit. Ze zoog erop alsof ze een pik aan het pijpen was. Martha lag te kronkelen van geilheid, oooooooooh lieve schat wat doe je het lekker.

Martha pakte zelf haar benen beet er trok ze naar achter, haar knieën zaten nu naast haar hoofd. Haar kut en aars lagen nu helemaal open.

Haar kutharen zaten helemaal onder het geil, het was een tijd geleden dat ze zo geil was geweest. Lik me aars hoorde ze Martha roepen, Leontien zakte met haar tong naar beneden en likte de aars van Martha. Elke keer als ze haar hoofd bewoog duwde ze haar neus tussen de grote schaamlippen.

Martha had het niet meer ooooh haaaaaaa ik ga komen. Haar orgasme was net zo heftig als van Leontien, ze maakte spastische bewegingen en trilde over haar hele lichaam. Toen haar orgasme voorbij was trok ze Leontien op haar, je bent een natuurtalent zei Martha. Leontien glimlachte alleen maar en vleide haar hoofd op de borsten van Martha, ze lagen zo een tijdje na te genieten toen Leontien zei dat ze de trein naar huis moest halen.

Ze kleedden zich aan en liepen naar beneden, daar namen ze met een innige zoen afscheid en spraken af dat Leontien over een week in de kamer zou trekken. De week kroop voorbij, allebei konden ze niet wachten om elkaar weer te zien en opnieuw met elkaar in bed te duiken. Leontien had die week gebruikt om stiekem seksboekjes van haar broer te lezen.

Ze was zo tot de ondekking gekomen wat vrouwen wel niet deden bij elkaar, standje 69 sprak haar ook zeer aan en ze had zich voorgenomen om dat de volgende keer ook zeker uit te proberen. Eindelijk was de dag aangebroken dat ze bij Martha in zou trekken. Ze nam een vroege trein en kwam omstreeks Met een paar ferme kussen begroeten ze elkaar. Ze wilde elkaar wel aflikken maar met al die omstanders hielde ze zich in.

Na een twintigtal minuten waren ze bij Martha’s huis. Als jij je spullen uitpakt zal ik een lekker bakje koffie zetten, het is lekker weer dus doe je bikini maar gelijk aan, zei Martha. Leontien had haar koffer snel uitgepakt en kleedde zich vervolgens uit om haar bikini aan te doen. Die had ze inmiddels in de onderste la van een kast gestopt, ze bukte naar voren om hem te pakken. Haar kont stak fier omhoog, op dat zelfde moment kwam Martha de kamer binnen.

De aanblik van die lekkere kont met dat heerlijke schaamhaar maakte haar gelijk geil. Ze knielde achter Leontien en stak haar tong tussen de bilhelften. Leontien kreunde van genot, Martha trok de bilhelften van elkaar en ging met haar tong door de hele spleet. Het geil liep in kleine straaltjes langs Leontien haar benen. Martha concentreerde zich op het aarsje van Leontien, met haar tong draaide ze langzaam cirkeltjes.

Met haar vingers bewerkte ze het clitje. Ooooooooh Martha ga door ik ga kooooooooomen. Leontien stond te trillen op haar benen, haar orgasme kwam vanuit haar tenen.

Naar een aantal minuten had ze haar lichaam weer onder controle. Martha stond op, haar hele gezicht zat onder het geil van Leontien. Ze kusten elkaar innig. Leontien leidde Martha naar het bed toe, ze rukte zowat de kleren van haar lijf. Ze duwde Martha naar achteren en spreidde haar benen. Leontien dook gelijk met haar hoofd tussen de benen van Martha, ze rook aan die heerlijke vrucht, de geur bedwelmende haar, ze stak haar tong tussen die heerlijke grote schaamlippen.

Haar tong bewerkte de hele spleet, oooooooh Leontien wat heb ik je gemist ooooooooh Jezus wat ben ik geil, Martha lag met die heerlijke kont te draaien van genot. Leontien was nog steeds geil, ze ging omgekeerd op de buik van Martha zitten, pakte de onderkant van de benen beet en trok deze naar zich toe.

De kut en aars van Martha lagen nu wijd open. Ze stopte drie vingers in de kut en met haar tong sabbelde ze op de grote clit. Martha wist niet meer waar ze het zoeken moest, oooooooh ik ga komen haaaaa ik kom.

Onderwijl duwde Leontien haar kruis in het gezicht van Martha, veel verder als een tong uitsteken kwam ze niet, haar orgasme kwam eraan, zo heftig dat het geil eruit spoot. Leontien beweegden haar kont heen en weer en zorgde er voor dat de tong tussen haar schaamlippen zat. Toen het orgasme van Martha wegebde had ze pas weer oog voor Leontien. Ze zag die heerlijke behaarde spleet en die lekkere kont.

Martha greep de heupen van Leontien vast en drukte haar kruis in haar gezicht. Ze neukte Leontien met haar tong en stak heel voorzichtig een vinger in haar aarsje. Dit was teveel voor Leontien, ze gooide haar hoofd in haar nek en voelde haar orgasme opkomen. Martha ik gaaaaaaa kooooooomen haaaaaaaa ik koooom. Haar geil liep zo in de mond van Martha die alles doorslikte.

Uitgeput viel ze van Martha af die haar vertelde dat ze het heerlijk had gevonden. Ik ook zei Leontien, ze gingen samen douche en deden vervolgens hun bikini aan.

In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon. Hun relatie was nog zeer pril maar Leontien was zeer onder de indruk van Martha.

Als seks met een vrouw zo fijn was hoefde ze wat haar betreft geen man aan haar lijf te hebben. Nee ze hield van Martha en wilde bij haar blijven. De gevoelens van Martha voor Leontien waren minstens net zo heftig. Ze hield van haar en zou haar blijven verwennen. Martha stelde voor dat Leontien voortaan bij haar kwam slapen die dit maar wat graag deed. Op een avond waren ze weer met elkaar bezig, Martha zat met haar hoofd tussen de benen van Leontien. Doordat er tegenover haar een grote spiegel hing kon ze zo die heerlijke behaarde spleet van Martha zien.

Plotsklaps zag ze de hond beer achter Martha staan. Ze zag dat de hond zijn tong tussen de benen van Martha stak, ze had verwacht dat deze verontwaardigd de hond weg zou sturen, in plaats daarvan zetten ze haar knieën verder uiteen en stak haar kont omhoog.

De hond likte er lustig op los en Martha had het zowat niet meer. Ze pakte haar billen beet en trok deze uit elkaar zodat de tong van de hond overal goed bij kon. Deze aanblik bezorgde Leontien een spontaan orgasme, oooooooooh Martha wat een geil gezicht, ik gaaaaaaa kooooomen, Martha zat nog steeds met haar tong in de spleet van Leontien, die drukte het hoofd van Martha stevig in haar flamoes en lag met haar kont te draaien zodat het Martha moeite koste om door te gaan met likken.

Toen het orgasme wegtrok richtte ze zich weer op het tafereel wat zich voor haar afspeelde. Ze verplaatste zich naar de achterkant om beter te kunnen zien wat zich daar afspeelde. Martha lag met haar benen wijd en haar kont omhoog te genieten van de likpartij door de hond. Leontien kon zien en horen dat Martha vreselijk lag te genieten, oooooh haaaaaaaa wat lik je me weer lekker, oooooooh beer ga door.

De hond likte met zijn grote tong de hele spleet van Martha uit. Dan likte hij weer haar aars dan weer haar clit. Haar orgasme kwam als een stormram opzetten, ze schreeuwde het uit ooooooooh ik ga kooooooomen, Leontien zag dat het geil eruit spoot, het liep in straaltjes langs haar benen. Toen het voorbij was liet Martha zich voorover op bed vallen. Leontien keek haar verbaasd aan en zei dat dit het geilste was wat ze ooit gezien had. Ja wat wil je, hij kan likken als de beste en nog veel meer.

Meer vroeg Leontien verbaast, kijk maar eens tussen ze benen. Leontien zag een grote gezwollen rode lul, Martha kroop van het bed af en begon met de lul van de hond te spelen.

Wil je nog iets geils zien zei Martha tegen Leontien, voor ze kon antwoorden ging Martha op haar knieën voor de hond zitten, ze spreiden haar benen en stak haar kont omhoog. De hond begreep gelijk wat er van hem verlangd werd en aarzelde dan ook niet. De hond besteeg Martha en plaatste zijn voorpoten naast haar hoofd. Martha voelde de lul tegen haar billen drukken, met haar hand leidde ze de lul naar haar neukgrot.

Ze voelde hoe de lul naar binnen gleed, oooooooooh wat is dit lekkeeer. De hond begon haar als een waanzinnige te neuken. Leontien ging onder Martha liggen en zag hoe de lul van de hond in en uit de kut van Martha ging. Leontien werd vreselijk geil van dit aanzicht en voelde dat ze vreselijk nat werd tussen haar benen. Martha genoot vreselijk, de dikke lul van de hond bezorgde haar een ongekend genot, zijn ballen sloegen tegen haar kont en haar kut droop van het geil.

Ze voelde dikke klodders sperma tegen haar baarmoeder spuiten, dit was teveel voor Martha, ooooooooooh haaaaaaaaaaaa Leontien ik ga kooooomen, ze gooide haar hoofd in haar nek en schreeuwde het uit van genot.

Langzaam trok haar orgasme weg en ze voelde dat de lul van de hond dikker werd,Ze legde Leontien uit dat als een hond klaar komt zijn lul dikker wordt. De dikker wordende lul bezorgde Martha opnieuw een geil gevoel, Leontien die nog steeds onder haar lag zag dat de clit van Martha vreselijk gezwollen was, toen ze er met haar tong overheen ging bezorgde dit Martha gelijk een tweede orgasme.

Inmiddels was de lul van de hond geslonken en floepte uit haar kut. Leontien gaf Martha een kus en zei dat ze had genoten van de voorstelling. Waarom probeer je het ook niet eens. Me laten likken lijkt me wel wat maar me laten neuken door een hond. Laat je eerst maar likken zei Martha dan kan je altijd nog verder kijken. Leontien ging met haar kont op de rand van het bed liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen. De hond duwde gelijk zijn snuit tussen haar benen en begon met zijn grote tong haar kut te likken.

Leontien wist niet wat haar overkwam, de grote tong ging door haar hele spleet en haar aars werd ook niet over geslagen. Martha zoog inmiddels op haar tepels en Leontien dacht dat ze gek van geilheid werd. Haar kut en tieten werden tegelijkertijd verwend, dit was het ultieme genot. Haar orgasme liet ook niet lang op zich wachten, oooooooooooh Martha ik gaaaaaaaaa koooooooooomen haaaaaaaaJezuuuuuuus ik kooooooooom, het was het heftigste orgasme wat ze tot nu toe had gehad, het geil spoot uit haar kut en liep in straaltjes haar bilspleet in.

Ze schokte over haar hele lijf en beroerde ondertussen haar eigen clit, die voelde dik en gezwollen aan. Omdat de hond gewoon door ging met likken bleef Leontien geil. Ze keek Martha aan en zei dat ze nog zo geil was dat ze zich wilde laten neuken door de hond. Martha glimlachte alleen maar en zei dat ze op handen en knieën moest gaan zitten met haar kont omhoog.

De hond begreep gelijk wat de bedoeling was, hij sloeg zijn voorpoten over haar schouders heen en Martha leidde zijn lul naar die heerlijke natte pruim. Toen de hond met de punt van zijn lul haar spleet raakte stootte hij gelijk toe.


grote tepels likken sex tegen betaling

..

Reena was bezig met het insmeren van haar lichaam. Ze zag me staan en zei dat ik op tijd kwam. Ze vroeg als ik haar rug wouw insmeren. Ik deed dat ook en kuste haar nek af en toe. Ik knuffelde haar van achter en hield haar tieten stevig vast. Reena was wel geil maar liet het niet snel merken. Ik duwde haar op bed en keek haar in aan in haar ogen.

Ik duwde haar hoofd er naartoe, ze begon me pijpen en kon haar zelf niet in bedwang houden. Ze lag weer op bed, en ging boven op haar liggen. Ik tongde haar en stopte twee vingers in haar poes. Ze was al heel nat, en zonder moeite gleed mij stijve in haar poes terwijl ik op haar lag. Ze kreunde het uit terwijl ik haar rustig neukte. Haar kutspieren trokken al snel samen en dat maakte mij geil.

Ik kwam al klaar in haar poes en spoot alles in haar. Toen ik klaar kwam, kwam zij ook klaar. De hele dekbed was nat geworden van Reena kutsappen. Ze tongde me en zei dat ze nog een keer wil. We gingen in standje 69 liggen en gingen te werk. Ze zoog en trok me af, en ik likte en zuig aan haar kut. Tijdens het likken duwde ik een vinger in haar kont en bij het likken duwde ik een vinger in haar kut.

Ze schreeuwde het uit en al snel ging ze komen. Ik voerde het tempo op en zij schreeuwde nog harder. Toen liet zij een kutscheet ontsnappen en spoot uit haar kut, alle kut sappen. Ze was aan het squirten, dat heeft mij heel geil gemaakt en kwam ook al snel klaar. Ik ging van haar af en zag dat ik haar hele gezicht had ondergespoten. Ze veegde haar gezicht schoon met haar hand en likte alles op. Ze zei dat ik haar nu als slaaf moet behandelen en hard moet neuken.

Ik trok aan haar haren en sleepte mee naar de bad kamer. Daar gingen we onder de douche. Na even gedouchte en getongd te hebben, bind ik Reena handen vast en haar tieten wat hoog vast. Ik beval haar om mij te likken en te pijpen. Dat deed ze goed. Maar ik pakte de douchekop en wanneer ik voelde dat ik ging komen vulde ik haar mond met water vol tot dat ze niet meer kon.

Ze spuugde het uit. Ik trok haar omhoog en gaf haar een klap op haar tieten. Ze schreeuwde het uit en duwde twee vingers in haar kut. Ik sopte zowat erin zo nat was Reena.

Ze was nu mij sexpop Reena. Ik neukte haar hard in haar kut en liet haar voorover buigen. Ik pakte haar van achter.

Ik maakte benen wijd en maakte haar kont nat. Ik duwde mijn stijve erin en neukte haat hard in haar kont. Reena schreeuwde zo hard dat het pijn deed in mijn oren. Ik liet haar mijn ballen likken en mij lul pijpen. Ik maakt haar los en keek haar aan. Ik vroeg als ik haar wens had voltooid en ze beantwoorde mij met een tongzoen. Reena leunde met een hand op de muur en een been in de lucht haar kut open.

Reena schreeuwde dat ik steeds harder moet gaan en dat deed ik. Na een paar minuten kwam mijn hoogte punt en Reena ook we kreunde hard. Althans ik, Reena schreeuwde het zowat helemaal uit. Ik moest nu komen en ging op volle toeren haar neuken. Op dat moment ging de badkamer deur open. Ik keek niet wie er stond en bleef Reena neuken tot ik klaar kwam. We schreeuwde het uit en kwam tegelijk klaar. Ik spoot haar hele kut vol.

Reena duwde me weg en ging op haar knieën. Net als gewoonlijk zoog ze me helemaal leeg en slikte alles in. Toen we richting de deur keken, stond daar Oesha. Ze zei niks en keek alleen ons aan. Reena en ik douche heel snel ons schoon en gingen naar de woonkamer waar Oesha zat. Het bleef stil en zeiden niks. Reena zei tegen Oesha dat zij het ook verdien en ze niet boos moet zijn.

Reena ging omkleden en ik zat in de woonkamer met Oesha. Ik vroeg als ze boos is en haar gevoel is gekwetst. Oesha vond het niet leuk wat ze hoorde en zag. Ze zei dat zij zich verraden voel, bedrogen, voor gek gezet. Oesha begrijp me wel en zei dat zij een foutje is. Ik pakte haar hoofd vast en kuste haar. Ik zei dat jij geen foutje bent maar jij het verdien om deze gevoelens ook te laten gaan. Reena kwam binnen en bood haar excuses ook aan.

Ze zei tegen Oesha dat zij en haar zelf een toyboy nu hebben. Ik vond het wel leuk en een geil idee. Ik gaf Oesha een kus en Reena ook. We gingen allemaal slapen en werden in de middag wakker. Dus Oesha en Reena hadden zeker weer een leuke avond. Oesha moest ook gaan. Haar kinderen wachtte op haar thuis. Ik liep de woonkamer binnen en werd gecommandeerd mijn kleren uit te treken. Reena zei omdat Oesha zo weg moet, dat ik haar een snelle beurt moet geven. Ik liep naar Oesha toe en gaf een tongzoen.

Oesha trok snel haar kleren uit. We begonnen te tongen en trekken en zuigen. Reena zat tegenover een bank en zat zelf mee te vingeren terwijl ze naar ons keek. Ik likte en vingerde haar. Op gegeven moment duw ik een vinger in haar kont en vingerde haar in haar kut. Ik likte af en toe en voerde het tempo op. Oesha kwam op een hoogte punt en spoot mij gezicht vol.

Ik heb nu geleerd hoe ik iemand kan laten squirten. Ik zoog al haar kut sappen eruit. Oesha gaf me een tongzoen en probeerde al haar kut sappen te proeven. Ze ging op haar knieën en nam mij stijve in haar mond. Ze pijpte me lekker. Oesha zoog hard en trok me met lange halen af.

Ik tilde Oesha omhoog en kuste haar. Ik liet haar voorover bukken en nam haar van achteren. Ik greep Oesha cup d en voerde de tempo op. Voor dat ik bijna klaar kwam trok ik aan Oesha haren en blijf haar harde neuken. Oesha kutspieren trokken samen en voelde dat Oesha klaar kwam. Precies op het zelfde moment kwamen gelijk klaar. Ik spoot alles in Oesha en trok de laatste druppels uit. Die vielen op haar kont. Oesha kwam me tongen en duwde me op de bank.

Ze tongde af en toe en ik likte haar tepels hier en dan. Ik voerde het tempo op en voel haar kutspieren weer samen treken. Reena moedige Oesha aan om vol te houden. En dat deed ze. En weer kwamen we tegelijk klaar. We stonden op en tongde nog elkaar. Reena zei tegen ons dat Oesha zo opgehaald zo worden. Oesha trok haar kleren aan en gaf me nog een tongzoen. Haar lift was gekomen en ze ging weg. Reena liep naar me toe en gaf me een tongzoen.

Ze had haar ondergoed al uit en een mooie natte plek achter gelaten op de bank. Ze zei tegen mij dat ze drie is gekomen. Nu wil ze mij voelen. Ik trok de jurkje van Reena uit en maakte haar beha los. Gaf haar een tongzoen en trok haar mee naar de kamer. Ze ging op bed liggen. Ik duwde haar tieten samen en reed op en neer. Ik duwen nu mijn lul in haar mond en ze pijpte me kort.

Ze hijgde dat ik in haar moet komen. Ze wilde me graag hebben en probeerde me in haar te trekken. Ik bind haar vast aan het bed. Haar handen en in elke hoek en haar benen ook. Ze was zo geil dat de kutsappen uit haar kut liepen. Ik wouw haar laten sqruiten, dus nu dat ze vast zit zal dat makkelijker gaan. Ik duw een vinger in haar kont, ik vinger haar met twee vingers. Ik likte haar binnenkant van haar kut drie keer op en neer. Ik hoorde haar harde kreunen en schreeuwen.

Ik voerde het tempo op en hoorde al haar kutsappen soppen. Het was zo geil. Als snel hoorde je paar kutscheten ontsnappen en spoot ze alle haar kut sappen op het bed en in me gezicht. Er kwam zoveel kutsap eruit dat alles nat was.

Ik neukte haar hard. Het gleed allemaal lekker makkelijk in en uit. Ze schreeuwde weer en kwam weer klaar. Dat maakte mij gek en kwam ook klaar. Ik spoot een deel in haar kut en de rest op haar lichaam. Ik was moe en wilde haar lost maken. Ze zei dat ik eerst een foto moet maken. Zij vond dit geil. Ze zei dat ik ook dat slaapooglappen op haar ogen moet zetten. Daarna maakte ik haar los en tongen elkaar. We knuffelde wat en vielen in slaap. De volgende ochtend voelde ik dat er iets aan me trekken was.

En ja inderdaad, Reena zat me te pijpen tot dat ik klaar kwam. Reena liep naar de keuken en maakte ontbijt. Ze zei schiet op je tante kom zo. Ik trok aan haar haren en gaf een tongzoen. Ze begon zelf ook geil te worden en draaiende om. Ik trok haar mee de badkamer in en ging samen met haar onder de douche staan. We tongde en speelde met elkaar. Ze zoog lekker en trok haar omhoog en sabbel aan haar tepels. Ik duwde twee vingers in haar kut en voelde dat ze al nat is.

Ik neukte haar hard onder de douche. Gaf een lichte tik op haar tieten en liet haar bijna weer komen. Ze tongde me en hijgde voor meer. Ik ging zitten en likte haar kut een paar keer. Ik stopte een vinger in haar kont en vingerde haar wild. Ze kwam klaar en squirte uit haar kut. Ik liet haar voorover bukken en maakte haar kont nat.

Ik duwde mij lul in haar kont en begon haar rustig te neuken. Ze kreunde nog harde en moedige me aan. Ik trek aan haar tieten en zie dat ze bijna weer zal komen. Ik gaf haar een kus en ging verder douche. Zij liep de badkamer uit en trok haar kleren aan. Ik zou vandaag in de avond naar huis gaan. We zeiden dat alles prima ging en dat er niks bijzonders is gebeurt. Reena vroeg hoe het bij haar was en wat ze gedaan had. Ik ging tv kijken en bemoeide niet met de gesprek.

De avond valden en Reena bood aan om mij naar huis te brengen. Ik vond het wel goed en me tante vond het aardig van Reena. Ik bood Reena aan om te rijden en zij vond het goed. Tijdens de autorit hadden we over Oesha en de leuke weekend.

Ze plaagde me dat ik nu de officiële toyboy ben van Oesha. We waren bijna thuis en Reena bedankte me nog voor de weekend en gaf me een kus. Ze werd geil en raakte haar tepel aan. Ik vroeg als ik het ook zien en krijg een stijve van het kijken. Reena zag dat en begon te lachen. Ik haalde me lul eruit en beval haar te zuigen. Ik deed de stoel wat naar achteren en me broek wat lager.

Ze deed haar gordel los en kwam als een bezeten erop af. We kwamen voor haar deur en vroeg als ik wat wouw drinken. Ik vond het prima en deed me broek dicht. Toen ik binnen kwam waren haar kinderen nog wakker. Ze stuurde hun naar bed omdat ze morgen naar school moeten. Het was al laat, uur. Na een kleine half uur sliepen zij al. Reena nam me mee naar haar slaapkamer en kleden zich helemaal uit.

Ik duwen mij stijve bij haar gelijk naar binnen en niet gauw kwamen gelijktijdig klaar. Ik was moe en viel bijna in slaap. Reena bracht me thuis en gaf me nog een tongzoen. De nieuwe schoolweek begon en had regelmatig contact met Reena. Maandag belde ze me op en hadden telefoonsex, dinsdag stuurde ze een foto van haar tieten, ik stuurde een foto van mij stijve in me box short.

Woensdag stuurde ze een filmpje waarop zij klaar vingerde met mij foto. Ik wilde beginnen met een filmpje waarop ik me aftrek maar werd gebeld door Oesha. Oesha en ik hadden snelle telefoonsex. Oesha was nog nieuw in dit en had niet veel te zeggen. Ik had meer de woord dan zij. Ik kreeg een berichtje van Reena als ik het filmpje al gezien had. Ik maakte snel een filmpje en stuurde haar dat op. Reena stuurde een berichtje en legde uit dat ze niet op me kan wachten.

Donderdag stuurde ze foto met een nieuwe lingeriesetje die ze gekocht had. Deze had ze speciaal gekocht voor mij. Ik stuurde een foto van massage olie terug. Ze was niet echt enthousiast, en zei dat ik handboeien moet kopen. Ze belde me op en vroeg als ik deze weekend bij haar kan slapen.

Ik zei dat het moeilijk zal gaan en niet zou kunnen lukken. Ze belde me tante met een smoes dat ze iemand nodig had die handig met klusjes, en vroeg als ik bij haar kan komen slapen. Dus vrijdagavond ging ik richting Reena. Ik kwam bij Reena aan, ze opende de deur in haar badjas.

Ik bekeek haar van top tot teen, ik zag dat ze haken aan had en een panty meer dan dat zag ik niet. Ik ga haar een kus en ging naar binnen. Haar kinderen waren bij haar ex de hele weekend. Dus het was lekker rustig. Ze had gekook en de tafel gedekt. Ze zei laten we alvast eten. Na 20 min waren we klaar met eten en bleven even zitten praten en nog wat drinken. Ik trok haar hak uit masseer haar voet. Ze vond het lekker en zette de tweede voet er bij.

Ik zei dat ik wel trek had in de toetje. Ze stond op en liet haar badjas vallen. Ze had het lingeriesetje aan en zij dat de toetje in de kamer kan vinden. Ik stond op en tongde haar en liep naar haar slaapkamer. Bij haar slaapkamer trok ik mijn kleren uit en hield alleen mijn box short aan. Reena ging zitten op bed en voelde aan mijn stijve. Ze trok mijn box short uit en nam mijn lul in haar mond. Ze zoog er lekker aan en masseerde mijn ballen. Ik maakte haar beha los en duwde haar op bed.

Ik trok haar ondergoed uit en likte een paar keer aan haar kut. We neukte op normalen tempo en vrijwel in de zelfde positie. Na 15 minuten voelde ik haar kutspieren samentrekken en voelde dat ik ging komen.

We tongde even en kwamen klaar. We bleven even liggen en speelde met elkaar. Mij telefoon ging af. Ik nam op en het was Oesha. Reena zei zet het op luidspreker, ik deed dat. Oesha vroeg als ik in Schiedam al was. Ik zei dat ik de hele weekend bij Reena thuis ben en niet in Schiedam. Ze zei dat ik haar dan volgende weekend zal zien.

Oesha vond dat wel een goede smoes en zal morgen avond komen. Ik legde de telefoon neer en speelde veder met Reena. Zij vroeg als ik de handboeien had meegenomen, ik zei ja en had ook de massageolie ook meegenomen.

Ze was blij en wouw weer verder. Ik vroeg waar mijn toetje was, en Reena vroeg als ik niet genoeg had van haar. Ik liep naar de keuken en pakte slagroom, aardbeien en chocoladesaus. In de kamer aangekomen zei ik, hier zal de toetje lekkerder smaken. Reena vond het leuk en gaf me een tongzoen. Ik spoot de slagroom op haar tepels, maakte een lijn naar haar kut en spoot op haar kut een bergje slagroom.

Ik legde een paar aardbei op haar lichaam en kon zo de toetje opeten. Ik beet de aardbei van haar tepel, per ongeluk iets te diep want ik raakte haar tepel. Ik likte de slagroom op en sabbel aan haar tepel. Ik deed het bij haar andere tepel ook en lette vooral op als ik niet per ongeluk in haar tepel bijt. Daarna likte ik de lijn slagroom op met de aardbeien.

Ik had de aardbeien nog niet op en bracht het naar haar mond. We tongde en bracht de aardbeien in haar mond. Ik ging weer naar beneden en likte de laatste slagroom op en zoog wat aan haar kut. Ze werd geil en gek, ze bewoog haar dijen. Ik tongde haar en vertelde dat het haar beurt is. Ik ging liggen op bed en keek wat zij ging doen. Daarna spuide ze de slagroom erover heen en smeet de aardbeien over mij lichaam. Ze likte wat slagroom op en at een paar aardbeien. Ze stond op en zei lik je schoon.

Ik sprong van bed en pakte haar vast. Ik probeerde met mij lichaam de chocoladesaus over haar lichaam uit te smeren. We worstelde wat en belanden op bed. Ik spoot ook de chocoladesaus over lichaam en zij spoot de slagroom.

Alles werd vies en we tongde. We stonden op en liepen naar de badkamer. Ik pakte snel de handboeien en zij trok aan lul naar de badkamer terug. We sprongen onder de douche en zeepte elkaar in. Eenmaal schoon begonnen we te tongen en te spelen met elkaar. Ik duwde haar op haar knieën en liet haar mijn stijve zuigen. Daarna trok ik haar omhoog en liet haar handen op de muur plaatsen. Zij heeft een paal in de douche die de doucheknop kan verstellen.

Ik pakte de handboeien en bind haar vast. Ik ging wat zitten en likte haar kut. Ze was lekker nat, ik begon een vinger in haar kut te steken en de tweede vinger kwam er al snel erbij.

Ik vingerde haar en likte af en toe. Ik stopte een vinger in haar kont en voerde het tempo op. Al snel kwam ze spuiten klaar. Ik spuugde de sappen in haar gezicht en zij vond het lekker. Ik duwde mij stijve van achter naar binnen en bleef haar met een snelle tempo neuken.

Ik voelde haar kutspieren samen knijpen en voelde dat ze klaar kwam. Ik maakte haar los en liet haar mijn lul zuigen. Ze stond op en smeekte mij in haar klaar te komen. Ik tilde haar been op en liet leunen aan de muur.

Ik neukte haar in deze standje tot dat ik klaar kwam. Een paar minuten later kwam ik snel klaar en spoot alles in haar. Ik trok mijn lul eruit en trok de laatste druppels in haar gezicht. We maakte de douche uit en gingen samen in bad. Ik ging wat water drinken en ging daarna in bad. Zij kwam er ook in en paste net erin. Aangezien zij niet de dunste is. We bleven lekker in bad liggen en kuste of tongde elkaar.

We praten wat in bad en stelde elkaar vragen. We praten over alles en nog wat. Ze vroeg waarom ik zelf geen vriendin hebt en waarom ik zulke strengen ouders heb. Ik weet niet waarom mijn ouders streng zijn en heb zelf niet de ware of juiste vriendin tegen gekomen. Ik vroeg aan haar waarom zij geen vriend hebt en waarom ze gescheiden is. Haar ex ging vreemd en vertelde dat hij niet meer tegen kon omdat zij dik was. En de juiste man had zij niet kunnen vinden, vaak was het niet meer dan schuren of sex.

En vaak rennen mannen ook weg omdat zij al kinderen heeft. Ik begon steeds meer te voelen voor Reena en begon zelf een beetje verliefd te worden. We gingen uit bad en wilde slapen. Alleen de bed was vies en niet schoon. Reena legde in de woonkamer een deken neer en wat kussen. Ze zei dat we hier maar gaan slapen. We liggen onder de deken op de deken. Ze vond het leuk dat ik er bent en dat wij een leuke weekend gaan bleven. We kuste en tongde wat en ze begon op mij te klimmen. Ze schuurden tegen mij stijven aan en stopte in haar kut.

Ze bleef als een bezeten op mijn lul rijden totdat ik haar omdraai. Nu lig ik op haar. Ik hou haar polsen vast en neukte op dezelfde tempo dat zij wil. Ik voelde dat ik ging komen maar proberen het in te houden. Al snel trok haar kut spieren samen en kwamen we bijna gelijk tijdig klaar.

We tongde nog wat en vielen samen in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker en zag dat Reena nog aan het slapen was. Ik ging dan ook een ontbijtje maken voor haar. Ik zette de koffiemachine aan en poetsen mij tanden.

Ik bakte een eitje en maakte wat toast. Ik at mij ontbijtje op en legde van Reena op tafel. Reena sliep nog en werd nog niet wakker. Ik ging onder de dekens en likte Reena wakker. Ze reageerde niet op de eerste paar likken. Ze wilden haar benen dicht maken maar zorgde dat zij dat niet deed. Ik likte en likte. Ze bewoog haar dijen en werd een beetje wakker. Ik tilde haar benen en Reena vloog een beetje in de lucht.

Ze was al wakker maar wilden klaar komen. Ik duw een vinger in haar kont en likte en zoog aan haar kut. Al snel kwam ze klaar. Ik legde haar neer en tongde haar. Ik zei dat ik een ontbijtje had gemaakt voor haar.

Ze was blij en gaf me zoen. Ik wouw omkleden en ze roepte. Ze vroeg wat ik ging doen, ik zei dat ik wouw aankleden. Ze zei dat ik alleen een box short en een T-shirt aan mag. Dus dat heb ik gedaan en kwam bij haar aan tafel zitten. Ze kuste me en zei dat ze me wilden bedanken voor alles tot nu toe. Ik zei dat ik het niet weet en dat ik er later op terug kom.

We praten de hele middag vol en praten over alles en nog wat. Ze vroeg mij wat mijn sex fantasie is. Ik zal het vertellen als jij eerst je seks fantasie vertel zei ik.

Ze zei dat wel een keer een groepsex wilden doen en dat ze een lekker jonge toyboy kan hebben. Dus ze had nog maar 1 fantasie over. Ik zei dat ik wel een keertje een trio wil hebben en wel hou van rollenspelle. Net als schooljufvrouw of een zuster willen neuken. Reena zei, we kunnen kijken als Oesha vandaag mee wil spelen. Ik vond dat een goed idee en Reena en ik gingen een plannetje maken.

De rest van de dag ging Reena haar huis opruimen, ik hielp mee en ging stofzuigen en de afwas doen. Ik ging op de bank zitten en werd wat geil. Reena liep in haar badjas en onderbroek alleen rond. Maar ze was bezig met koken en opruimen. Ik maakte haar tv aan en zocht op internet op naar een pornofilm. Reena hoorde dat en zij dat ze zo mee kom kijken. Ik schaamde me niet, omdat Reena zelf een soort sexverslavde is.

Reena kwam naast me op de bank zitten. En vond het ook wel spannend. Ze zei dat ze normaal ook porno kijkt maar dan altijd alleen. Ze zag dat ik een stijve in box aan het groeien was en zag op tv dat de vrouw de lul aan het zuigen was. Reena vroeg als zij mij mee kon helpen. Ze zoog zo lekker dat ik bijna niet meer naar de tv keek.

Zij zag dat ook en vroeg wat er was. Ik trekte haar omhoog en kuste haar, ik vertelde dat zij geweldig is. Ik maakte de tv uit en ging naar de badkamer met haar. Ik liet de bad vol lopen en nam een bad samen. Dit vond ze prettige en vroeg waarom ik dit deed. Ik zei dat ik blij bent dat zij mij lekker kan verwennen en samen met mij een droom kan laten uit komen. Ze vond me lief en gaf een tongzoen. We gingen nog snel even douche voordat Oesha kwam. Ik nam Reena onder de douche heel snel en spoot mijn lading in haar mond.

Rond uur kwam Oesha. De deurbel ging en Reena maakte open. Ik zat in de woonkamer en wachtte in mijn box short en T-shirt. Oesha kwam als een bezeten op me afgelopen en kuste me. Ze trok mijn T-shirt en box short uit en duwde me op de bank. Ze trok haar trui uit en kwam op mijn schoot zitten. Ze reed tegen mijn stijve aan en maakte haar ogen dicht terwijl zij dit deed. Ik duwde haar van me af en legde haar de deken wat ik op de grond gelede hebt.

Ik trok haar broek uit en maakte haar beha los. Reena zat aan tafel met haar benen wijd en vinger haarzelf. Ik sabel op haar tepels van Oesha en scheurde haar ondergoed stuk. Ik likte haar kut een paar keer en duwde mijn stijve in haar. Ze wilden boven op mij en draaide de posities om.

Ze reed mijn lul als een stier en kwam tot 2 maal toe klaar. Ik voelde haar kut spieren samen trekken en zag veel vocht. Ik ging ook snel komen en zegde dat tegen haar. Ik tilde haar op en legde haar op de bank.

Ik voerde de tempo op en wilde bijna komen. Ze zei dat ik alles in haar mond moet spuiten. Ik spoot alles in haar mond. Het was voor haar teveel om binnen te houden en slikte niet alles in. We stonden op en gingen aan tafel zitten. Ik zat naast Oesha want we waren beiden naakt. Reena zat nog in haar badjas. Haar ondergoed was nat en de stoel ook. Ze was ook al een paar keer gekomen. We gingen eten en praten wat. Reena vroeg aan Oesha hoe het was met mij en vergelijken met de eerste keer.

Oesha antwoorden positief en zei dat ze dit zeker nodig had. Reena vroeg aan haar, om uit te leggen in details hoe het voor de eerste keer was met mij. Oesha vertelde het verhaal en Reena zat al snel te vingeren. Oesha begon nu te vertellen hoe ze klaar kwam en wat voor lust en passie door haar heen ging. Ik dook onder de tafel en begon Reena te likken en te vigeren. Het bleef toen even stil en Reena trok me omhoog en wees naar Oesha, zij vond dit geil.

Reena zei dat we onze plan nu moeten uitvoeren. Ik dook weer onder de tafel en begon Oesha te helpen vingeren. Oesha schoof de stoel naar achter en riep mij naar haar toe. Ik stond op en begon haar te kussen.

We liepen naar de bank en Oesha ging zitten. Ik ging tussen haar benen zitten en begon te likken. Ik duwde na een paar minuten een vinger in haar kont en voerde het tempo op. Ze kwam spuiten klaar in mijn gezicht. Ik zoog wat kutsappen op en liep naar Reena toe.

Ik gaf Reena een tongzoen en trok haar mee. Ik trok de badjas en onderbroek van Reena uit en vingerde even haar kut voor Oesha ogen. Ik liep naar Oesha en begon haar ook te kussen. Ik sabbel daarna haar tepels. Oesha keek met grote open ogen naar mij en Reena. Reena wilde Oesha kussen en haar verleiden.

Oesha schrok hierdoor en duwde ons weg. En vroeg hiervan wat de bedoeling is. Ik zei dat ik gedeeld bent en dat ik het niet erg zal vinden wat er nu gebeuren. Reena zei dat Oesha haar grenzen moet leren te gaan verleggen en dan zal begrijpen waarom. Oesha was stom verbaas en wilde niet mee werken. Ik en Reena tongde elkaar en liet zien dat zij ook mee kan doen. Ik trok Oesha omhoog en vingerde haar. Reena Kust Oesha op haar tepels en ik kuste Reena. Zo verleiden wij Oesha mee naar de slaapkamer te gaan.

Ik legde Oesha op bed en ging tussen haar benen zitten likken aan haar kut. Reena ging op haar gezicht zitten en liet Oesha haar likken. Reena kwam schreeuwend klaar van Oesha gelikt en Oesha spoot een straal kut vocht uit. Ik liet Reena aan me lul zuigen en tongde Oesha af. Ik ging op bed liggen en liet Oesha op met zitten. Ik liet Oesha rustig mij berijden en Reena likte haar tepels. Oesha kwam klaar van alle prikkels en alle kutvocht liep eruit. We lieten Oesha voorover bukken en ik neukte haar van achter.

Reena zat onder ons, Zij likte mij ballen en kneep aan Oesha tieten. Ik kwam klaar en spoot in Oesha kut. Ik haalde mij lul eruit en liet Reena alles leeg zuigen. Ik vond het niet leuk dat Reena niet gevuld was, dus ging ik Reena even verwennen. Ik duwde Reena op bed en mijn halve stijven duw ik in haar kut. Oesha was moe en ging douche. Ik ramde Reena zo hard mogelijk en probeerde nog een keer te komen. Met veel moeiten en energie spoot ik in Reena.

We stonden op en tongen elkaar. Ze zei dat ze ook ga douche en vroeg als ik mee ga. Ik zei ik ga even bij komen en kom zo wel.

Ik liep naar de keuken en ging wat drinken. Ik hoorde een telefoon af gaan, en ging kijken waar het vandaag kwam. Het was van Oesha maar was te laat met opnemen. Ik liep naar de badkamer en zag dat Reena Oesha aan het likken was en dat Oesha met haar tepels aan het spelen was.

De telefoon ging weer af van Oesha dus onderbrak ik de spel. Haar man kwam haar halen en hij stond voor de deur. Oesha kleedde zich snel aan en föhn haar haren. Eenmaal gefatsoeneerd gaf ze Reena een kus en mij een tongzoen.

Ze ging weg en zou ons zeker weer bellen voor een leuke weekend. Reena had de bad al lekker laten vol lopen. Ze riep mij, en we gingen in bad. We waren moe en praten over onze lekkere neuk partijtje. Ik was nu verliefd geworden op Reena, zij deed alles wat ik wilden.

Weer vroeg ik wat waarom Reena geen man heeft. Ze zei dat ze al verteld had. Ik vroeg wat ze zoek in een man. Ze zei hij moet leuk zijn, lief, aardig, met mij mee willen doen en dat hij goed kan luisteren. Reena schrok hiervan en keek mij aan. Ze zegt ben jij wel goed bij je hoofd? Ze zei dat ik te jong was, dat ik een neefje bent van haar vriendin en dat ik niet de juiste ervaringen hebt.

Ik begreep haar niet en gaf antwoorden op haar punten. Welke ervaring, we hebben plezier en begrijp alles wat je bedoelt, Dat ik een neefje bent van haar vriendin begrijp ik wel, maar een echte vriendin er wel achter staat en het is de 21ste eeuw. Oudere vrouwen die jongen mannen daten is normaal tegenwoordig. Ze zei dat ze het niet zeker zal weten. Ze vroeg waarom ik haar als vriendin wilden.

Omdat jij er leuk uit ziet, je kook lekker, gevoelig, lief, maak mij wild en snap waar ik naar toe wil. Reena was gevleid en zei dat ze erover na zal denken. Ik heb geen probleem dat zij kinderen heeft. Ik kan zeker met haar kinderen opschieten. We gingen uit bad en drogen elkaar af.

We liepen naar de kamer en kuste, knuffelde en speelde met elkaar. We vielen in elkaars armen in slaap. Zondag de laatste dag dat ik bij Reena was. We werden wakker en stonden op. We gingen samen douche en ontbijten. We bleven van elkaar niet af maar echt geneukt hadden we ook niet. Vandaag liepen we wel in kleren en ik hielp met haar huishouden. Om beurten nam ze de borsten in haar mond, met haar andere hand speelde ze met het clitje van Leontien, die lag te hijgen of het een lieve lust was.

Martha spreidde met twee vingers haar grotje en stopte er 1 vinger in, ze voelde dat ze nog erg strak was. Dit meisjes was nog maagd. Met die gedachte werd ze nog geiler, ze haalde de vinger in een rustig tempo op en neer. Leontien dacht dat ze in de zevende hemel was, ze spreidde nog verder haar benen en gooide haar hoofd in haar nek, zowel haar grotje als haar clitje werden nu bewerkt haaaaaa hoooooo wat is dit lekker.

Martha voelde aan het schokken van Leontien dat ze een orgasme kreeg. Leontien kromde haar rug haaaaaaaaa haaaaaaa ik koooom, het orgasme was zo heftig dat het zeker een minuut duurde voor ze weer wat bij haar positieve was. Ze lag met gesloten ogen na te genieten, toen ze haar ogen open deed keek ze in het gezicht van Martha, wel zo te horen vond je het wel fijn, ja zei Leontien wat verlegen.

Martha was nog lang niet klaar, ze wilde haar naakt zien en tussen haar benen proeven. Ze duwde Leontien op het bed, pakte de bovenrand van haar rokje en trok dit met de string in één keer naar beneden.

Zelf kleedde ze zich ook uit en ging naast Leontien liggen. Zachtjes begon ze haar te kussen, haar tong raakte de lippen van Leontien die Martha terug begon te zoenen. Leontien had wel eens met een jongen gezoend, maar deze vrouw deed het veel beter. Hun tongen raakte elkaar en Leontien kreeg weer dat fijne gevoel in haar buik.

Martha zakte langzaam af naar beneden, ze kuste de hals van Leontien, toen ze was aanbeland bij de borsten zag ze dat de tepels fier vooruit stonden. Ze likte om beurten de tepels en ging vervolgens verder naar beneden. Toen ze aanbeland was bij de venusheuvel speelde ze met haar tong door het zwarte haar. Ze verplaatste zich naar de voorkant, Leontien trok haar knieën op en spreidde haar benen.

Wat Martha toen te zien kreeg was het mooiste wat ze ooit had gezien. Het kuthaar liep door haar hele spleet tot aan haar aars en gedeeltelijk tot in haar liezen. De schaamlippen stonden wat open en het clitje stak een klein stukje naar voren, het geil liep zo haar bilspleet in.

Martha kon zich niet meer bedwingwen en plaatste haar mond op deze heerlijke vrucht. Ze rook en proefde de zilte geur vermengd met geil. Met haar handen trok ze de schaamlippen van elkaar en ging met haar tong naar binnen, met haar vinger bewerkte ze het clitje.

Leontien lag met haar kont te draaien oooooooh mij god wat is dit lekker. Ze begon haar eigen tieten te masseren.

Ze werd geneukt met de tong van Martha. Het geil schroomde langs haar gezicht, vervolgens ging ze met haar tong op en neer door de hele spleet en raakte steeds de aars van Leontien die lag te kreunen of haar leven ervan af hing.

Toen haar clitje met de tong werd bewerkt kwam haar orgasme als een explosie. Het geil spoot eruit en ze schokte over haar hele lichaam. Het orgasme was zo krachtig dat het zeker een aantal minuten aanhield. Toen het voorbij was zakte ze van vermoeidheid in elkaar. Martha ging op haar liggen en sloeg haar benen om Leontien heen en kuste haar. Leontien proefde haar eigen geil en het viel haar niet tegen. Leontien bekende aan Martha dat ze nooit had gedacht dat seks zo lekker kon zijn.

Er zijn nog vele manieren dat we kunnen genieten van seks, daar heb je een man niet voor nodig zei Martha. Vervolgens lagen ze in elkaars armen uit te rusten, op haar boven been voelde ze de natte kut van Martha en ze besefte dat zij nog niet aan haar trekken was gekomen. Ik wil dit ook bij je doen maar ik heb dat nog nooit gedaan. Ik zal je wel helpen lieve schat van me. Martha draaide zich op haar rug en Leontien ging op haar buik zitten.

Martha voelde de natte kut op haar buik, een ongekende geilheid bekroop haar. Ze was vreselijk nat tussen haar benen. Leontien sloot haar mondt om de grote tepels en draaide met haar tong cirkeltjes.

De tepels van Martha waren vreselijk hard en gevoelig. Je doet het heerlijk schatje, aangemoedigd door Martha ging Leontien verder. Ze ging voor haar zitten en Martha spreidde haar benen zo ver als ze kon. Leontien had zoiets nog nooit gezien, het schaamhaar van Martha liep net als bij haarzelf ver door tot in haar bilspleet, Ze was zwaarder behaard dan zijzelf.

De twee grote schaamlippen stonden open en ze zag het geil ertussen glinsteren. De grote clit stond recht naar voren en zag eruit als een kleine pik.

Voorzichtig ging ze met haar vinger door de spleet die warm en nat aan voelde. Steek er maar een paar vingers in zei Martha, Leontien deed wat haar gevraagd werd. Ze stak twee vingers in de kut en verbaasde zich hoe gemakkelijk dat ging.

Ze stak een derde vinger erbij en ging op en neer, met haar andere hand bewerkte ze de clit. Aangemoedigd door het kreunen van Martha ging ze met haar hoofd richting de kut van Martha. Ze rook de zilte geur en twijfelde of ze haar tong wel zou gebruiken, maar toen Martha vroeg of ze haar tong wilde gebruiken viel alle schroom van haar af. Ze likte Martha of het een lieve lust was. Alles wat Martha bij haar had gedaan deed ze nu bij Martha.

Ze ging met haar tong door de hele spleet om haar vervolgens met haar tong te neuken. Haar hele gezicht was nat en ze vond het heerlijk. Ze duwde opnieuw drie vingers in haar kut en met haar mond bewerkte ze die grote clit.

Ze zoog erop alsof ze een pik aan het pijpen was. Martha lag te kronkelen van geilheid, oooooooooh lieve schat wat doe je het lekker. Martha pakte zelf haar benen beet er trok ze naar achter, haar knieën zaten nu naast haar hoofd. Haar kut en aars lagen nu helemaal open. Haar kutharen zaten helemaal onder het geil, het was een tijd geleden dat ze zo geil was geweest. Lik me aars hoorde ze Martha roepen, Leontien zakte met haar tong naar beneden en likte de aars van Martha.

Elke keer als ze haar hoofd bewoog duwde ze haar neus tussen de grote schaamlippen. Martha had het niet meer ooooh haaaaaaa ik ga komen. Haar orgasme was net zo heftig als van Leontien, ze maakte spastische bewegingen en trilde over haar hele lichaam.

Toen haar orgasme voorbij was trok ze Leontien op haar, je bent een natuurtalent zei Martha. Leontien glimlachte alleen maar en vleide haar hoofd op de borsten van Martha, ze lagen zo een tijdje na te genieten toen Leontien zei dat ze de trein naar huis moest halen.

Ze kleedden zich aan en liepen naar beneden, daar namen ze met een innige zoen afscheid en spraken af dat Leontien over een week in de kamer zou trekken. De week kroop voorbij, allebei konden ze niet wachten om elkaar weer te zien en opnieuw met elkaar in bed te duiken. Leontien had die week gebruikt om stiekem seksboekjes van haar broer te lezen. Ze was zo tot de ondekking gekomen wat vrouwen wel niet deden bij elkaar, standje 69 sprak haar ook zeer aan en ze had zich voorgenomen om dat de volgende keer ook zeker uit te proberen.

Eindelijk was de dag aangebroken dat ze bij Martha in zou trekken. Ze nam een vroege trein en kwam omstreeks Met een paar ferme kussen begroeten ze elkaar. Ze wilde elkaar wel aflikken maar met al die omstanders hielde ze zich in. Na een twintigtal minuten waren ze bij Martha’s huis. Als jij je spullen uitpakt zal ik een lekker bakje koffie zetten, het is lekker weer dus doe je bikini maar gelijk aan, zei Martha. Leontien had haar koffer snel uitgepakt en kleedde zich vervolgens uit om haar bikini aan te doen.

Die had ze inmiddels in de onderste la van een kast gestopt, ze bukte naar voren om hem te pakken. Haar kont stak fier omhoog, op dat zelfde moment kwam Martha de kamer binnen. De aanblik van die lekkere kont met dat heerlijke schaamhaar maakte haar gelijk geil. Ze knielde achter Leontien en stak haar tong tussen de bilhelften. Leontien kreunde van genot, Martha trok de bilhelften van elkaar en ging met haar tong door de hele spleet.

Het geil liep in kleine straaltjes langs Leontien haar benen. Martha concentreerde zich op het aarsje van Leontien, met haar tong draaide ze langzaam cirkeltjes. Met haar vingers bewerkte ze het clitje. Ooooooooh Martha ga door ik ga kooooooooomen. Leontien stond te trillen op haar benen, haar orgasme kwam vanuit haar tenen. Naar een aantal minuten had ze haar lichaam weer onder controle. Martha stond op, haar hele gezicht zat onder het geil van Leontien.

Ze kusten elkaar innig. Leontien leidde Martha naar het bed toe, ze rukte zowat de kleren van haar lijf. Ze duwde Martha naar achteren en spreidde haar benen. Leontien dook gelijk met haar hoofd tussen de benen van Martha, ze rook aan die heerlijke vrucht, de geur bedwelmende haar, ze stak haar tong tussen die heerlijke grote schaamlippen. Haar tong bewerkte de hele spleet, oooooooh Leontien wat heb ik je gemist ooooooooh Jezus wat ben ik geil, Martha lag met die heerlijke kont te draaien van genot.

Leontien was nog steeds geil, ze ging omgekeerd op de buik van Martha zitten, pakte de onderkant van de benen beet en trok deze naar zich toe. De kut en aars van Martha lagen nu wijd open.

Ze stopte drie vingers in de kut en met haar tong sabbelde ze op de grote clit. Martha wist niet meer waar ze het zoeken moest, oooooooh ik ga komen haaaaa ik kom. Onderwijl duwde Leontien haar kruis in het gezicht van Martha, veel verder als een tong uitsteken kwam ze niet, haar orgasme kwam eraan, zo heftig dat het geil eruit spoot.

Leontien beweegden haar kont heen en weer en zorgde er voor dat de tong tussen haar schaamlippen zat. Toen het orgasme van Martha wegebde had ze pas weer oog voor Leontien.

Ze zag die heerlijke behaarde spleet en die lekkere kont. Martha greep de heupen van Leontien vast en drukte haar kruis in haar gezicht. Ze neukte Leontien met haar tong en stak heel voorzichtig een vinger in haar aarsje. Dit was teveel voor Leontien, ze gooide haar hoofd in haar nek en voelde haar orgasme opkomen.

Martha ik gaaaaaaa kooooooomen haaaaaaaa ik koooom. Haar geil liep zo in de mond van Martha die alles doorslikte. Uitgeput viel ze van Martha af die haar vertelde dat ze het heerlijk had gevonden. Ik ook zei Leontien, ze gingen samen douche en deden vervolgens hun bikini aan. In de tuin namen ze een bakje koffie en zaten te genieten van de zon. Hun relatie was nog zeer pril maar Leontien was zeer onder de indruk van Martha. Als seks met een vrouw zo fijn was hoefde ze wat haar betreft geen man aan haar lijf te hebben.

Nee ze hield van Martha en wilde bij haar blijven. De gevoelens van Martha voor Leontien waren minstens net zo heftig. Ze hield van haar en zou haar blijven verwennen. Martha stelde voor dat Leontien voortaan bij haar kwam slapen die dit maar wat graag deed. Op een avond waren ze weer met elkaar bezig, Martha zat met haar hoofd tussen de benen van Leontien. Doordat er tegenover haar een grote spiegel hing kon ze zo die heerlijke behaarde spleet van Martha zien.

Plotsklaps zag ze de hond beer achter Martha staan. Ze zag dat de hond zijn tong tussen de benen van Martha stak, ze had verwacht dat deze verontwaardigd de hond weg zou sturen, in plaats daarvan zetten ze haar knieën verder uiteen en stak haar kont omhoog.

De hond likte er lustig op los en Martha had het zowat niet meer. Ze pakte haar billen beet en trok deze uit elkaar zodat de tong van de hond overal goed bij kon. Deze aanblik bezorgde Leontien een spontaan orgasme, oooooooooh Martha wat een geil gezicht, ik gaaaaaaa kooooomen, Martha zat nog steeds met haar tong in de spleet van Leontien, die drukte het hoofd van Martha stevig in haar flamoes en lag met haar kont te draaien zodat het Martha moeite koste om door te gaan met likken.

Toen het orgasme wegtrok richtte ze zich weer op het tafereel wat zich voor haar afspeelde. Ze verplaatste zich naar de achterkant om beter te kunnen zien wat zich daar afspeelde. Martha lag met haar benen wijd en haar kont omhoog te genieten van de likpartij door de hond. Leontien kon zien en horen dat Martha vreselijk lag te genieten, oooooh haaaaaaaa wat lik je me weer lekker, oooooooh beer ga door.Gangbang zeeland kutje zuigen


Het ging goed haar man was vrij en ze had geen tijd. Dats balen, niemand om mee te spelen dach ik. Oesha zei dat ik vannacht naar de park moet lopen, ze wouw praten. Dus de avond ging voorbij. Rond middernacht kwam Oesha aan rijden. Ze zei stap in, we moeten praten. Oesha reed naar een parkeerplaats ergs bij een snelweg. Ze parkeerde de auto en keek mij aan. Ik ben getrouwd en heb kinderen. Het was een fout en het mocht nooit gebeuren. Reena heeft mij op deze ideeën gebracht en ben er ook niet na gaan denken.

En keek recht voor me uit. Het bleef even stil. Ik begon over Reena te praten. Ik zei dat ik misschien verliefd op haar aan het worden was. Oesha vraag waarom, en ik legde uit wat bij haar thuis is gebeurd en dat we telefoonseks hadden gehad. Oesha werd wat jaloers en zei dat Reena mij niet verdiende. Ik vroeg waarom ze zo verdrietig was, en ze zei dat ze lang droog stond en dat ze met mij zich weer jong en fris voelde.

Ik zei dat ik haar ook nog steeds sexy en leuk vindt maar ook begrijp dat ze haar huwelijk niet wil verpesten. Ik gaf haar een knuffel en fluisterde in haar oor dat ze een leuke lekkere vrouw nog steeds is. Oesha was toch weer geil en ik ook. We trokken ons kleren uit en legde de autobanken plat. We tongde en raakte elkaar aan. Al snel kwamen we tot een hoogte punt en kwamen tegelijk klaar.

Ze zoog mij zak helemaal. Ik moest even bijkomen, maar zij dacht van niet. Ik deed wat ze vraag en likte en zoog haar helemaal leeg. Ze kwam gauw met haar tweede orgasme en de sappen liepen over mij gezicht heen. Welgedaan en voldoen kwam ze van me af. Ik trok haar haren en zei dat ze me moet pijpen. En spoot alles in haar mond. Mij lul was nog steeds stijf en zei dat ze me moet berijden. Eenmaal in haar begon ze rustig op en neer te gaan. Tijdens het berijden hield ik haar tieten vast en likte ik af en toe haar tepels.

Ik voelde haar kutspieren samentrekken en ze kwam op een hoogtepunt. Ze tongde me en schreeuwde het uit. Ze kwam voor de derde keer klaar. Alles was nu nat en ze gaf me een tongzoen en bleef op me liggen. Ik trok haar van me af en liet me even zuigen. Ik liet haar liggen en ging boven op haar. Ze begon zelf een vinger in haar poes te steken.

Ik trok haar vinger weg en ging hardere neuken. Haar hand hield mij ballen vast en al snel kwam ik klaar in deze standje. Ik kwam van haar af en ging naast haar liggen in de krappen ruimte. We tongen wat en knuffelde met elkaar. Zij zei dat dit ons laatste keer is en dat we het niet meer moeten doen. Ik zei dat ze dit verdien en dat ik het wel en kan geven.

Haar man zal dit nooit doen en zal haar nooit aanbidden. Ze kuste me nog een keer en beloofde mij dat we het zeker vaker gaat doen. We trokken onze kleren aan en reden naar huis toe. Ze reed weg en ik nam een douche en ging slapen. Vrijdag werd ik wakker en maakte me klaar. Ik zei dat ik het deed en al snel werd het avond. Ik had de boodschappen gedaan en liep terug naar huis.

Ik zag dat Reena al gekomen was en stond voor een gesloten deur te wachten. Ik groette Reena en gaf haar klein zoen op haar lippen. We liepen naar binnen en bood haar drinken aan. Ik vertelde wat er gisteravond gebeurd was met Oesha en vertelde dat ik haar verteld had wat ik en Reena gedaan hadden.

Reena vond het allemaal en leuk en zei dat ik goed bezig was. Ze kwam naast me zitten op de bank en legde haar drinken op tafel. Als een bezeten zoen, likte en tongde met mij.

Ze reed tegen inmiddels stijve lul aan. Nog geen 5 min later trilde zij het uit en had haar ogen gesloten. Ze kwam van me af, ik zag dat ze mij broek nat gemaakt had en zichzelf ook. We fatsoeneerde ons en keken wat tv. Reena zei dat ze haar kinderen bij haar ex had gezet en wat eerder weg kon. De avond verliep prima en Oesha was ook al gekomen. Ik bleef dan ook thuis.

Tegen een uur 2 kwam Reena terug samen met Oesha. Ze zal pas vanmiddag thuis komen. Oesha was moe en ging op de bank zitten. Nog geen 10 min later viel zij in slaap.

Reena was gaan douchen en liep met haar handdoek naar haar kamer. In mijn box short liep ik de kamer van Reena in. Reena was bezig met het insmeren van haar lichaam. Ze zag me staan en zei dat ik op tijd kwam. Ze vroeg als ik haar rug wouw insmeren. Ik deed dat ook en kuste haar nek af en toe. Ik knuffelde haar van achter en hield haar tieten stevig vast. Reena was wel geil maar liet het niet snel merken.

Ik duwde haar op bed en keek haar in aan in haar ogen. Ik duwde haar hoofd er naartoe, ze begon me pijpen en kon haar zelf niet in bedwang houden. Ze lag weer op bed, en ging boven op haar liggen. Ik tongde haar en stopte twee vingers in haar poes. Ze was al heel nat, en zonder moeite gleed mij stijve in haar poes terwijl ik op haar lag.

Ze kreunde het uit terwijl ik haar rustig neukte. Haar kutspieren trokken al snel samen en dat maakte mij geil. Ik kwam al klaar in haar poes en spoot alles in haar.

Toen ik klaar kwam, kwam zij ook klaar. De hele dekbed was nat geworden van Reena kutsappen. Ze tongde me en zei dat ze nog een keer wil.

We gingen in standje 69 liggen en gingen te werk. Ze zoog en trok me af, en ik likte en zuig aan haar kut. Tijdens het likken duwde ik een vinger in haar kont en bij het likken duwde ik een vinger in haar kut. Ze schreeuwde het uit en al snel ging ze komen. Ik voerde het tempo op en zij schreeuwde nog harder.

Toen liet zij een kutscheet ontsnappen en spoot uit haar kut, alle kut sappen. Ze was aan het squirten, dat heeft mij heel geil gemaakt en kwam ook al snel klaar.

Ik ging van haar af en zag dat ik haar hele gezicht had ondergespoten. Ze veegde haar gezicht schoon met haar hand en likte alles op. Ze zei dat ik haar nu als slaaf moet behandelen en hard moet neuken. Ik trok aan haar haren en sleepte mee naar de bad kamer. Daar gingen we onder de douche. Na even gedouchte en getongd te hebben, bind ik Reena handen vast en haar tieten wat hoog vast. Ik beval haar om mij te likken en te pijpen. Dat deed ze goed. Maar ik pakte de douchekop en wanneer ik voelde dat ik ging komen vulde ik haar mond met water vol tot dat ze niet meer kon.

Ze spuugde het uit. Ik trok haar omhoog en gaf haar een klap op haar tieten. Ze schreeuwde het uit en duwde twee vingers in haar kut. Ik sopte zowat erin zo nat was Reena. Ze was nu mij sexpop Reena. Ik neukte haar hard in haar kut en liet haar voorover buigen.

Ik pakte haar van achter. Ik maakte benen wijd en maakte haar kont nat. Ik duwde mijn stijve erin en neukte haat hard in haar kont. Reena schreeuwde zo hard dat het pijn deed in mijn oren. Ik liet haar mijn ballen likken en mij lul pijpen.

Ik maakt haar los en keek haar aan. Ik vroeg als ik haar wens had voltooid en ze beantwoorde mij met een tongzoen. Reena leunde met een hand op de muur en een been in de lucht haar kut open. Reena schreeuwde dat ik steeds harder moet gaan en dat deed ik. Na een paar minuten kwam mijn hoogte punt en Reena ook we kreunde hard. Althans ik, Reena schreeuwde het zowat helemaal uit. Ik moest nu komen en ging op volle toeren haar neuken. Op dat moment ging de badkamer deur open.

Ik keek niet wie er stond en bleef Reena neuken tot ik klaar kwam. We schreeuwde het uit en kwam tegelijk klaar. Ik spoot haar hele kut vol. Reena duwde me weg en ging op haar knieën. Net als gewoonlijk zoog ze me helemaal leeg en slikte alles in. Toen we richting de deur keken, stond daar Oesha. Ze zei niks en keek alleen ons aan. Reena en ik douche heel snel ons schoon en gingen naar de woonkamer waar Oesha zat.

Het bleef stil en zeiden niks. Reena zei tegen Oesha dat zij het ook verdien en ze niet boos moet zijn. Reena ging omkleden en ik zat in de woonkamer met Oesha. Ik vroeg als ze boos is en haar gevoel is gekwetst. Oesha vond het niet leuk wat ze hoorde en zag. Ze zei dat zij zich verraden voel, bedrogen, voor gek gezet. Oesha begrijp me wel en zei dat zij een foutje is.

Ik pakte haar hoofd vast en kuste haar. Ik zei dat jij geen foutje bent maar jij het verdien om deze gevoelens ook te laten gaan. Reena kwam binnen en bood haar excuses ook aan. Ze zei tegen Oesha dat zij en haar zelf een toyboy nu hebben.

Ik vond het wel leuk en een geil idee. Ik gaf Oesha een kus en Reena ook. We gingen allemaal slapen en werden in de middag wakker. Dus Oesha en Reena hadden zeker weer een leuke avond. Oesha moest ook gaan. Haar kinderen wachtte op haar thuis. Ik liep de woonkamer binnen en werd gecommandeerd mijn kleren uit te treken.

Reena zei omdat Oesha zo weg moet, dat ik haar een snelle beurt moet geven. Ik liep naar Oesha toe en gaf een tongzoen. Oesha trok snel haar kleren uit. We begonnen te tongen en trekken en zuigen. Reena zat tegenover een bank en zat zelf mee te vingeren terwijl ze naar ons keek. Ik likte en vingerde haar.

Op gegeven moment duw ik een vinger in haar kont en vingerde haar in haar kut. Ik likte af en toe en voerde het tempo op. Oesha kwam op een hoogte punt en spoot mij gezicht vol. Ik heb nu geleerd hoe ik iemand kan laten squirten. Ik zoog al haar kut sappen eruit. Oesha gaf me een tongzoen en probeerde al haar kut sappen te proeven. Ze ging op haar knieën en nam mij stijve in haar mond. Ze pijpte me lekker. Oesha zoog hard en trok me met lange halen af.

Ik tilde Oesha omhoog en kuste haar. Ik liet haar voorover bukken en nam haar van achteren. Ik greep Oesha cup d en voerde de tempo op. Voor dat ik bijna klaar kwam trok ik aan Oesha haren en blijf haar harde neuken.

Oesha kutspieren trokken samen en voelde dat Oesha klaar kwam. Precies op het zelfde moment kwamen gelijk klaar. Ik spoot alles in Oesha en trok de laatste druppels uit. Die vielen op haar kont. Oesha kwam me tongen en duwde me op de bank. Ze tongde af en toe en ik likte haar tepels hier en dan. Ik voerde het tempo op en voel haar kutspieren weer samen treken.

Reena moedige Oesha aan om vol te houden. En dat deed ze. En weer kwamen we tegelijk klaar. We stonden op en tongde nog elkaar. Reena zei tegen ons dat Oesha zo opgehaald zo worden. Oesha trok haar kleren aan en gaf me nog een tongzoen.

Haar lift was gekomen en ze ging weg. Reena liep naar me toe en gaf me een tongzoen. Ze had haar ondergoed al uit en een mooie natte plek achter gelaten op de bank. Ze zei tegen mij dat ze drie is gekomen. Nu wil ze mij voelen. Ik trok de jurkje van Reena uit en maakte haar beha los. Gaf haar een tongzoen en trok haar mee naar de kamer. Ze ging op bed liggen. Ik duwde haar tieten samen en reed op en neer. Ik duwen nu mijn lul in haar mond en ze pijpte me kort. Ze hijgde dat ik in haar moet komen.

Ze wilde me graag hebben en probeerde me in haar te trekken. Ik bind haar vast aan het bed. Haar handen en in elke hoek en haar benen ook. Ze was zo geil dat de kutsappen uit haar kut liepen. Ik wouw haar laten sqruiten, dus nu dat ze vast zit zal dat makkelijker gaan. Ik duw een vinger in haar kont, ik vinger haar met twee vingers.

Ik likte haar binnenkant van haar kut drie keer op en neer. Ik hoorde haar harde kreunen en schreeuwen. Ik voerde het tempo op en hoorde al haar kutsappen soppen. Het was zo geil. Als snel hoorde je paar kutscheten ontsnappen en spoot ze alle haar kut sappen op het bed en in me gezicht. Er kwam zoveel kutsap eruit dat alles nat was. Ik neukte haar hard. Het gleed allemaal lekker makkelijk in en uit. Ze schreeuwde weer en kwam weer klaar. Dat maakte mij gek en kwam ook klaar.

Ik spoot een deel in haar kut en de rest op haar lichaam. Ik was moe en wilde haar lost maken. Ze zei dat ik eerst een foto moet maken. Zij vond dit geil. Ze zei dat ik ook dat slaapooglappen op haar ogen moet zetten. Daarna maakte ik haar los en tongen elkaar. We knuffelde wat en vielen in slaap. De volgende ochtend voelde ik dat er iets aan me trekken was.

En ja inderdaad, Reena zat me te pijpen tot dat ik klaar kwam. Reena liep naar de keuken en maakte ontbijt. Ze zei schiet op je tante kom zo.

Ik trok aan haar haren en gaf een tongzoen. Ze begon zelf ook geil te worden en draaiende om. Ik trok haar mee de badkamer in en ging samen met haar onder de douche staan. We tongde en speelde met elkaar. Ze zoog lekker en trok haar omhoog en sabbel aan haar tepels. Ik duwde twee vingers in haar kut en voelde dat ze al nat is.

Ik neukte haar hard onder de douche. Gaf een lichte tik op haar tieten en liet haar bijna weer komen. Ze tongde me en hijgde voor meer. Ik ging zitten en likte haar kut een paar keer.

Ik stopte een vinger in haar kont en vingerde haar wild. Ze kwam klaar en squirte uit haar kut. Ik liet haar voorover bukken en maakte haar kont nat. Ik duwde mij lul in haar kont en begon haar rustig te neuken.

Ze kreunde nog harde en moedige me aan. Ik trek aan haar tieten en zie dat ze bijna weer zal komen. Ik gaf haar een kus en ging verder douche. Zij liep de badkamer uit en trok haar kleren aan.

Ik zou vandaag in de avond naar huis gaan. We zeiden dat alles prima ging en dat er niks bijzonders is gebeurt. Reena vroeg hoe het bij haar was en wat ze gedaan had. Ik ging tv kijken en bemoeide niet met de gesprek. De avond valden en Reena bood aan om mij naar huis te brengen. Ik vond het wel goed en me tante vond het aardig van Reena. Ik bood Reena aan om te rijden en zij vond het goed. Tijdens de autorit hadden we over Oesha en de leuke weekend.

Ze plaagde me dat ik nu de officiële toyboy ben van Oesha. We waren bijna thuis en Reena bedankte me nog voor de weekend en gaf me een kus. Ze werd geil en raakte haar tepel aan. Ik vroeg als ik het ook zien en krijg een stijve van het kijken. Reena zag dat en begon te lachen. Ik haalde me lul eruit en beval haar te zuigen.

Ik deed de stoel wat naar achteren en me broek wat lager. Ze deed haar gordel los en kwam als een bezeten erop af. We kwamen voor haar deur en vroeg als ik wat wouw drinken. Ik vond het prima en deed me broek dicht. Toen ik binnen kwam waren haar kinderen nog wakker. Ze stuurde hun naar bed omdat ze morgen naar school moeten. Het was al laat, uur. Na een kleine half uur sliepen zij al.

Reena nam me mee naar haar slaapkamer en kleden zich helemaal uit. Ik duwen mij stijve bij haar gelijk naar binnen en niet gauw kwamen gelijktijdig klaar. Ik was moe en viel bijna in slaap. Reena bracht me thuis en gaf me nog een tongzoen. De nieuwe schoolweek begon en had regelmatig contact met Reena. Maandag belde ze me op en hadden telefoonsex, dinsdag stuurde ze een foto van haar tieten, ik stuurde een foto van mij stijve in me box short.

Woensdag stuurde ze een filmpje waarop zij klaar vingerde met mij foto. Ik wilde beginnen met een filmpje waarop ik me aftrek maar werd gebeld door Oesha.

Oesha en ik hadden snelle telefoonsex. Oesha was nog nieuw in dit en had niet veel te zeggen. Ik had meer de woord dan zij. Ik kreeg een berichtje van Reena als ik het filmpje al gezien had. Ik maakte snel een filmpje en stuurde haar dat op. Reena stuurde een berichtje en legde uit dat ze niet op me kan wachten. Donderdag stuurde ze foto met een nieuwe lingeriesetje die ze gekocht had.

Deze had ze speciaal gekocht voor mij. Ik stuurde een foto van massage olie terug. Ze was niet echt enthousiast, en zei dat ik handboeien moet kopen. Ze belde me op en vroeg als ik deze weekend bij haar kan slapen. Ik zei dat het moeilijk zal gaan en niet zou kunnen lukken.

Ze belde me tante met een smoes dat ze iemand nodig had die handig met klusjes, en vroeg als ik bij haar kan komen slapen. Dus vrijdagavond ging ik richting Reena. Ik kwam bij Reena aan, ze opende de deur in haar badjas. Ik bekeek haar van top tot teen, ik zag dat ze haken aan had en een panty meer dan dat zag ik niet. Ik ga haar een kus en ging naar binnen. Haar kinderen waren bij haar ex de hele weekend.

Dus het was lekker rustig. Ze had gekook en de tafel gedekt. Ze zei laten we alvast eten. Na 20 min waren we klaar met eten en bleven even zitten praten en nog wat drinken. Ik trok haar hak uit masseer haar voet. Ze vond het lekker en zette de tweede voet er bij.

Ik zei dat ik wel trek had in de toetje. Ze stond op en liet haar badjas vallen. Ze had het lingeriesetje aan en zij dat de toetje in de kamer kan vinden.

Ik stond op en tongde haar en liep naar haar slaapkamer. Bij haar slaapkamer trok ik mijn kleren uit en hield alleen mijn box short aan.

Reena ging zitten op bed en voelde aan mijn stijve. Ze trok mijn box short uit en nam mijn lul in haar mond. Ze zoog er lekker aan en masseerde mijn ballen. Ik maakte haar beha los en duwde haar op bed. Ik trok haar ondergoed uit en likte een paar keer aan haar kut. We neukte op normalen tempo en vrijwel in de zelfde positie. Na 15 minuten voelde ik haar kutspieren samentrekken en voelde dat ik ging komen. We tongde even en kwamen klaar.

We bleven even liggen en speelde met elkaar. Mij telefoon ging af. Ik nam op en het was Oesha. Reena zei zet het op luidspreker, ik deed dat. Oesha vroeg als ik in Schiedam al was. Ik zei dat ik de hele weekend bij Reena thuis ben en niet in Schiedam. Ze zei dat ik haar dan volgende weekend zal zien. Oesha vond dat wel een goede smoes en zal morgen avond komen. Ik legde de telefoon neer en speelde veder met Reena. Zij vroeg als ik de handboeien had meegenomen, ik zei ja en had ook de massageolie ook meegenomen.

Ze was blij en wouw weer verder. Ik vroeg waar mijn toetje was, en Reena vroeg als ik niet genoeg had van haar.

Ik liep naar de keuken en pakte slagroom, aardbeien en chocoladesaus. In de kamer aangekomen zei ik, hier zal de toetje lekkerder smaken.

Reena vond het leuk en gaf me een tongzoen. Ik spoot de slagroom op haar tepels, maakte een lijn naar haar kut en spoot op haar kut een bergje slagroom. Ik legde een paar aardbei op haar lichaam en kon zo de toetje opeten. Ik beet de aardbei van haar tepel, per ongeluk iets te diep want ik raakte haar tepel. Ouwe vrijster krijgt een doorsmeer beurt van ome Cor. Oma Margo word dubbel gepenetreerd. Gaston komt een grote vleesprijs brengen bij geile oma. Bejaarde snoepdoos likt een mooi jong kutje.

Oma wordt keihard genaaid in de badkamer. Knappe jongedame doet een oude man. Voor de lol neemt hij een bezopen oma mee naar huis. Bejaarde parkeerplaats hoer laat zich onder kwakken.

Opa aast op geile tiener, oma heeft het nakijken. Ze snoepen samen uit het picknickmandje van granny Bep. Oma speelt model en helpt twee jonge schilders aan een hoogtepunt.

Ouwe taart afgeragd in kledingzaak. Bescheiden prijsje voor oma in de sex bejaardenloterij. Oma lekker op haar eigen bankje geneukt. Oma praat kleindochter bij over kutjes en dildo's. Wist niet eens dat het anders kon, totdat een erotische masseuse er iets van zei.

Deze gaf aan dat het inderdaad kwam door te strakke voorhuid, maar dat je die kon trainen. Elke dag een stukje verder proberen naar achteren te halen. Wel zorgen dat hij daarbij niet scheurt. Maar inderdaad, binnen een paar maanden werkte de voorhuid zoals de natuur dat bedoelt heeft: Daarna ook geen last meer van smegma. Kon het er nu immers heel gemakkelijk schoonmaken.

Dat van dat er gedroogd uitzien en scheurtjes kwam bij mij omdat ik een hekel heb aan nadruppelen. Daarom trok ik er met het WC-papier aan i.

Denk eigenlijk dat dit soort dingen ontstaan doordat men hier zo benepen denkt over seks met dank aan de hier heersende godsdiensten. Daardoor ga je niet zo snel met dit soort problemen naar je ouders gaat immers over geslachtsorgaan en dat is vies, nietwaar? En zij hebben het er ook nooit over. En dus loop je vanaf je pubertijd tot in je volwassenheid met problemen die er niet eens zouden hoeven zijn. Beste Zondares, Dankjewel voor de sekstips, want ik en mijn vriend konden niet goed met elkaar naar bed.

Je was de enige, ik ga je hele website doorlezen, hou nooit op met schrijven! Ik ben nu al de hele middag bezig met het lezen van je blog, erg interessant en leuk geschreven! Vooral aan deze post heb ik erg veel. Ik ben zelf een jonge vrouw van 18 en heb een vriend van Hij is erg groot geschapen, heb hem laatst gemeten en hij zit op 21 cm.

In het begin deed het erg veel pijn als we seks hadden, terwijl ik toch redelijk wat gewend was. Gelukkig doet het nu nauwelijks meer pijn, behalve als we ruw bezig zijn met doggy. Heel erg bedankt voor deze tips! Het is trouwens niet geheel waar dat mannen die groot geschapen zijn vaak niet geweldig in bed zijn. Heb nog nooit zo genoten en heb toch al redelijk wat sekspartners gehad.

Ik ga weer verder lezen en blijf je blog zeker volgen! Ik heb het volledige relaas alle onderwerpen dus met zeer veel belangstelling en vooral respect gelezen. Ik hoop wel dat de schrijfster de naam "zondares" ironisch heeft bedoeld. Er is nimets zondigs aan, zij verleent diensten op seksueel terrein, en dat gaat verder dan het puur fysieke. Ja, zij verdient aan het voorzien in een menselijke behoefte, zoals ook psychiaters en psychologen en nog vele andere beroepsbeoefenaren dat doen.

Mannen gaan naar een hoer en ik vind dat geen scheldwoord al klinkt prostituee deftiger omdat ze al is het kort, een menselijk intiem contact zoeken, aanvaard willen worden - en seksueel contact is de hoogste vorm van aanvaarding. Voor een puur fysiek orgasme is de rechterhand weliswaar de goedkoopste oplossing maar die haalt hoogstens even de druk van de ketel, schenkt geen bevrediging.

Ik heb ook een mini piemeltje Ik merk dat ik hiermee de grotere vrouwen niet mee kan bevredigen! Als ze mij aftrekken verdwijnt mijn pikkie gewoon in hun handpalm, of ze vermorzelen alles in hun hand Nu deze afmetingen die gij gegeven hebt gelden voor volwassenen denk ik? Nog 1 vraag groeit mijn penis nog of blijft die op deze lengte, van de lengte ben ik best content daar mag nog 1 a 2 cm bij voor mij ma ik hoop wel eerlijk gezegd dat hem nog een beetje dikker wordt: Hey zondares heb een vraagje ik heb vaak seks met me vriendin maar ik krijg het maar niet voormekaar om haar klaar te laten komen ze is nog vrij jong en onervaren en lijkt net of ze het tegenhoudt als het bijna gebeurt dat is voor mijn kant vrij frusterend en het is ook me eerste vriendin die dit blokkeert en tegenhoud wat kan ik het beste hieraan doen.

Interessante blog inclusief reacties. Zelf ben ik geschapen met een penis van 13 cm lang en 16 cm breed. Het kost me moeite om na de eerste keer met een vrouw haar weer in bed te krijgen. De gemiddelde penis is 13 cm, geen 15cm. In vele zogenaaamde studies werd aan de mannen gevraagd hun penis zelf te meten. Zondares, de volgende keer dat je een man met een gemiddelde penis denkt te zien, meet hem op. Beste "Zondares" Mijn vriendin en ik zijn nu 10 maanden samen en hebben soms problemen met sex.

Bijna altijd na het vrijen heeft zij pijn in haar vagina. We denken dat dit zou kunnen komen door mijn voormaat. Met vriendelijke groet Anoniem. Beste Zondares, Hele fijne tips, ik heb ze een jaar geleden al gelezen, en dat heeft mijn seksleven heel veel verbeterd. Ik had altijd problemen met condooms, maar nu gaat het super! Ik heb ook aan andere verhalen veel gehad, waar je wat uitlegt over hoe je seks doet. Ik ben nu 24, en ik zat al eigenlijk sinds mijn 17 vast.

Je verhalen hebben me dingen uitgelegd waardoor ik eindelijk snapte wat er nou niet lekker ging. Je hebt me goed geholpen, ik zou graag eens je mee op lunch nemen! Ik ben een man nu 51 jr 73 kl en lang doe kracht training en zie er sporttief uit. Mijn penis is 15 a 16 cm en niet dik twee vingers naast elkaar. Mijn vrouw heeft heel weinig zin in seks maar speelt wel met haar zelf af en toe heb ik wel eens gemerkt als we seks hebben als ik geluk heb eens in de drie weken is het niet spetterend ik zorg altijd wel dat zij klaarkomt lik haar dan klaar zij voelt mijn plasser bijna niet al zegt zij van wel ze kreund niet maar als zij er een komkommer in stopt in haar mosselgrotje dan kreund ze wel en komt dan klaar als ik dan nog niet ben klaargekomen moet ik mezelf aftrekken om te komen vindt dit niet zo leuk en het bespreken met haar loopt op ruzie uit zoals altijd.

We hebben twee zoons en we zijn 25 jaar getrouwd. Soms weet ik het niet meer hoor ik hou van haar en zij van mij maar de seks is knudde Vroeger was het perfekt. Zij heeft toegegeven groter en dikker wel fijner te vinden toen ik het haar vroeg zij zei niets en keek me alleen aan en kreeg een zoen dst zegt genoeg dus de grote en dikte van een penis.

Heb niets tegen jou beroep ben blij dat het bestaat. Alleen jammer dst ik nou net bij die groep behoor die bijna geen seks heb gelukkig heb ik twee handen maar dat is erg ongezellig en niet leuk masr verlang wel naar seks: Vindt ik ook niet klein hoor als hij het werk maar goed doet en goed voor anaal neuken doet het ook geen pijn denk ik: Hallo, Leuk stukje over wat je tegenkomt in je werk.

Nu heb ik zelf een kleintje 9. Als ik naar de hoeren ga vraag ik altijd of ze me willen uitlachen om mijn kleine pik tijdens het neuken. Heb jij dat ook wel eens gedaan? Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. Je hebt mannen van alle maten, maar de meeste zijn toch gewoon gemiddeld. Gemiddelde pikken kan ik verwerken zonder dat ik iets moeilijks hoef te doen, je neukt gewoon net als anders. Met een gewone pik kan een man alles uithalen, zonder dat hij me pijn doet, of er iets misgaat.

Gewone pikken zijn daarom heel fijn als klant, omdat alles bijna vanzelf gaat. Je komt een of twee keer in de week tegen dat een man groter is. Dat kan zijn dat hij dikker is, of dat hij langer is. Het kan natuurlijk ook allebei. Als een man dik of lang is, moest ik vroeger iets meer oppassen, anders deed hij me pijn. Tegenwoordig komt dat bijna nooit meer voor. Alleen de echte supergrote mannen kan ik niet zomaar hun gang laten gaan.

Een beetje groter dan normaal vind ik natuurlijk geen probleem. Een grote joekel van een pik vind ik heerlijk stimulerend, en mijn ideale sekspartner zou groot geschapen zijn. Helaas is het wél nodig dat hij ermee om kan gaan. De meeste mannen met grote pikken kunnen dat helemaal niet. Als ze netjes in de goede richting bleven stoten, en met het goede tempo, zou ik helemaal uit mijn dak liggen te gaan.

Waar het op neerkomt, is dat de mannen meestal geen richting kunnen houden. Een lange pik kan tegen je baarmoedermond stoten. Dat kan best lekker zijn als de man het niet scheef of te hard doet, en ik goed geil ben, maar meestal wil je hem daar juist weghouden. Dat is het makkelijkste als je bovenop zit, want dan kan je zelf sturen. Je gaat dan met je neus wegzitten van zijn kromming.

Iets moeilijker is als hij zelf stoot, dus als je onder ligt of bij doggy style. In doggy krom ik mijn rug, zodat mijn billen omhoog steken en mijn rug hol is. Dan duwt hij voorbij mijn baarmoeder, en komt hij op een sterk stuk van mijn vagina terecht.

Als je op je rug ligt, moet je een beetje oppassen. Je kan je vagina langer maken door de vulva scheef te leggen, dus door je benen op te trekken. Dat moet je niet zomaar doen, want dan druk je de baarmoeder juist naar hem toe. Je moet je benen omhoog of naar de zijkanten ophalen, en dan moet je kont flink van het bed worden getild. Dat kan als je je knieën over zijn schouders legt. Als je moe word, en je wil plat liggen, dan trek je hem juist naar boven, zodat zijn pik vanuit zijn lijf recht het bed inwijst, en om het hoekje moet om je vagina in te gaan.

Dat kan je doen door hem te zoenen, of als hij lang is, door zijn tepels te likken tijdens missionaris. Dikke pikken moeten heel dik zijn voordat ik er problemen mee krijg. De problemen komen door teveel wrijving bij mijn schaamlippen.