Meesteres golden shower stiekem masturberen

meesteres golden shower stiekem masturberen

.

Sperma borsten privehuis friesland

Goed je best doen dus maar, zou ik zeggen, en dan zien we wel hoe ver we komen. Ik voel de eerste druppels al komen, dus ga er maar goed voor liggen, slaaf! Eerst maar eens over je heen plassen, je borst en buik helemaal onderzeiken… Het is maar goed dat je in de badkuip ligt, zeg!

Anders had je aardig wat pis van de vloer op te dweilen zo direct. Ik wil de vloer van mijn SM studio natuurlijk niet gevaarlijk nat en glad. Stel je voor dat ik uitglijd, op mijn laarzen met stiletto hak!

Maar dweilen zou je nu niet eens lukken, in de strakke bondage waarin je op de grond ligt. Ik wil niet dat je begen kan en daardoor mijn kostbare stralen ontwijken kan. Hoe voelt mijn warme plas over je lijf? Voelt het een beetje als een gouden douche, of werkt het onderplassen van je lichaam voor jou eerder als een grote vernedering?

Wat het ook is, ik zit nog steeds met een te volle blaas die leeg moet, dus blijf voorlopig nog maar even liggen. Ik zak door mijn hurken tot vlak boven je gezicht, vlak boven je mond. Bijna raken we elkaar aan, maar waag het niet! In lange, warme stralen laat ik nu de urine rechtstreeks vanuit de bron in je mond kletteren. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.


meesteres golden shower stiekem masturberen

.

We hebben nog wat nagekletst en ik ben huiswaarts gegaan. Onderweg naar huis kwamen deze heerlijke momenten net als op de dag van vandaag nog even voorbij. Misschien zelfs nog wel voor een langere tijd.

Wie zal het zeggen? Ik zal te allen tijden voor u ter beschikking zijn. Om u te dienen en u te vermaken. Your wish is my command JS4V. Al een tijd had ik de fantasie om vanaf de veilige zijlijn te kijken bij een echte sm sessie.

Wellicht dat ik ooit zover ben om zelf een sessie te ondergaan en dan is het goed om eerst eens te kijken hoe het er aan toe gaat, of grenzen gerespecteerd worden en of het allemaal netjes en hygi? Als je dit eens met eigen ogen hebt gezien is de stap om het zelf eens te beleven iets kleiner. Dus mijn vraag voorgelegd aan Meesteres Vanessa en gelukkig was dit mogelijk. Er moest wel een slaaf bij mijn verzoek gezocht worden, want niet iedereen wil zich laten bekijken tijdens dit soort intieme momenten.

Op tijd melde ik mij, maar moest nog even een half uurtje wachten want de slaaf moest eerst geprepareerd worden. Uiteindelijk het verlossende sms-je "ik kom je nu halen" Met bonkend hart liep ik achter de prachtige verschijning van Meesteres Vanessa in mooie zwarte kousen en hoge hakken op mijn verzoek via email aangegeven daar ik een nylon fetish heb aan om uiteindelijk in de mooie ruime SM kamer aan te belanden waar de slaaf klaar lag.

Spannend muziekje aan, zachtjes trekkend aan zijn pik in opdracht van zijn Meesteres lag hij klaar voor het spel. Hij had een gasmasker op waardoor hij om zoveel tijd poppers kreeg toegediend. Meesteres Vanessa ging direct door met de sessie en het was net of ik er niet bij was.

Dit wilde ik zelf ook graag, het ging om hun, ik was gewoon een toeschouwer. De slaaf onderging alle handelingen die ik tijdens het email verkeer had aangegeven geil te vinden. Meesteres Vanessa had mij hier uitgebreid naar gevraagd. Eerst een licht erotisch spel met tease and denial, de pik werd goed stijf gemaakt, er werd met de tepels gespeeld, een pompje in de kont die werd opgeblazen. Vervolgens moest de slaaf ook Meesteres Vanessa plezieren met een monddildo.

Dit vond ik een mega geil gezicht! Eerst werd de monddildo door de Meesteres gepijpt zodat hij gek werd gemaakt dat hij in haar ogen steeds keek en haar mond dichtbij zag komen maar het steeds niet kon voelen vanwege die monddildo die alles tegenhield. Dat prachtige poesje van de mooie elegante Meesteres met haar gekousde voetjes lichtjes op de rug van de slaaf terwijl hij met zijn monddildo haar neukte was de volgende stap, gekmakend leek me dat voor de slaaf omdat hij wel iets zag maar zelf de lusten niet had.

Ik kwam voor de eerste keer al masturberend op de achtergrond klaar. Vervolgens werd de fist opgebouwd, dat ging erg soepeltjes, steeds wel weer meer poppers en ik merkte ook echt dat de Meesteres haar best deed het er mooi uit te laten zien. Het kontgaatje van de slaaf werd subtiel verkend en al snel bewoog de Meesteres 5 vingers in dat kontgaatje wat ik nog nooit gezien had en een erg geil gezicht was! Toen trok Meesters Vanessa haar zwarte kousen uit en trok ze een mooie witte panty aan die de slaaf voor haar had meegebracht.

Heerlijk om te zien hoe dat poesje in die strakke panty werd verpakt. Dit was overigens ook allemaal op verzoek van mij als nylon fetisjist, heel gaaf dus dat ze daaraan had gedacht! Toen ging er na de nodige hygienische handelingen een sound in de pisbuis van de slaaf, ik keek vol verbazing toe, hoe voorzichtig en soepel de sound voorzichtig door de Meesteres heen en weer werd bewogen in de pisbuis van de slaaf die zachtjes kreunde maar wel er ontspannen bijlag en geen pijn scheen te hebben..

Toen de slaaf harder begon te kreunen ging de sound er snel weer uit en werd een grotere ingebracht. Dit herhaalde ze een aantal keer en ik vond het ontzettend geil om te zien.

Ik voelde als het ware de tease and denial van de slaaf die daar lag. Na een tijdje kwam ik al voor de tweede keer klaar! Er werd een vacu? Vervolgens werden zijn enkels vast gezet in boeien aan kettingen aan het plafond zodat de slaaf weerloos omhoog hing met zijn benen met nog net zijn billen op het bed, maar compleet weerloos. De trillers van de penispomp werden op mijn verzoek ik mocht tussen duur op vragen van de Meesteres ook zaken aangeven die ik wilde zien aangezet en het leek tijd te worden voor de grande finale.

Tot mij grote verassing trok de Meesteres een condoom om haar gekousde voetje. En toen nog eentje. Mijn pik werd wederom knoerthard. Voetjes he, en die van haar zijn zoooo mooi! Een flinke dot glijmiddel erop en haar voetje schoof zo de kont van de slaaf in! Wat een geil gezicht was dat! Zo werd hij geneukt door Meesteres Vanessa met haar voet! Bloedgeil gezicht en de slaaf onderging het knap.

De finale moest echter nog komen en dat werd een fisting totdat hij klaarkwam en niet zo’n rustige ook. Meesteres Vanessa moedigde hem ook subtiel aan door te zeggen dat ie maar eens moest laten zien wat ie geleerd had en kon hebben terwijl ze hem steeds harder en steviger ging fisten. De slaaf begon zich nu dierlijk te uiten via grommen en kreunen en zijn onderlichaam kwam ook om hoog, hij trok zich via kracht in de benen via zijn enkelboeien omhoog zodat hijmet zijn hoofd?

Zo kon de Meesteres rechtop zittend op het bed hem nog beter en dieper fisten wat ze ook met plezier deed, zat ik aan haar glimlach en soms geile trek om haar mond. Hard trekkend aan zijn pik kwam de slaaf met die fist hevig bewegend in zijn kont grommend klaar, en zo ook ik, voor de derde keer.

Ik had precies dat gekregen wat ik wenste, een zeer geile beleving vanaf de veilige zijlijn. Ik dank de slaaf dat ik eens mee mocht kijken, het was geweldig om te zien! Misschien ga ik nog eens meekijken want ik mocht zelf zaken aangeven die ik wilde zien en wat zit er nog in mijn hoofd.

Misschien kies ik er wel voor om zelf de eerste stappen te zetten in de richting van een 1 op 1 sessie. Ik las net mijn recensie nog even door en wou hier nog iets op aanvullen: Ik heb goed kunnen zien dat tijdens een sessie bij Meesteres Vanessa de grenzen goed worden gerespecteerd en dat alles zeer rustig en toch zachtjes dwingend wordt opgebouwd.

Een dikke plus dus voor de hygi? Verder kon ik duidelijk merken dat de Meesteres constant bezig is af te tasten wat haar slaafjes willen en speelt ze het spel volledig gericht op de slaafjes. Volgens mij haalt ze daar ook haar grootste genot uit! Ik vond het er in ieder geval ontzettend geil en mooi uitzien!

Ik passeer een raam waar een vrouw achter staat die mij fascineert en mij lijkt te hypnotiseren met felblauwe ogen en een mysterieuze blik. Ze is gekleed in een zwarte rok en een witte blouse die twee flinke borsten verbergt en waar haar tepels doorheen lijken te prikken.

Haar blikken dwingen mij om naar haar toe te gaan. Ze ziet mij aankomen en doet het raam open. Ik schud alle schroom van mij af en vraag of ik binnen mag komen. Dat mag maar wel maar op eigen risico want mannen die bij haar binnenkomen hebben zich te schikken naar de regels van het huis en die zijn niet gemakkelijk. Ik blijf gefascineerd naar haar ogen kijken en kan eigenlijk niet meer weigeren.

Ik stem toe, zij laat mij binnen en gaat mij voor naar haar ruimte. Ze opent de deur van wat zij zegt dat het haar domein is. Ik treed naar binnen in een bijzondere schemerachtige mysterieuze ruimte, spaarzaam verlicht met mysterieuze muziek op de achtergrond. De deur valt achter mij in het slot.

Met een streng gezicht vertelt zij dat zij Vanessa heet en dat ik haar aan moet spreken met de titel Meesteres want ik ben nu in haar domein en ik ben haar bezit. De komende uren bepaalt zij wat er met mij gaat gebeuren. Ik kan niet meer terug want de deur is gesloten en eigenlijk wil ik ook niet meer weggaan. Op haar bevel moet ik in het midden van de ruimte gaan staan met mij handen in mijn nek.

Dit is mijn plek die ik op haar bevel niet meer mag verlaten. Mijn Meesteres, want dat is zij nu dus, loopt keurend om mij heen zodat ik haar ook eens goed kan bekijken. Zij is voor mij de meest sexy verschijning die ik ooit heb gezien met haar fantastische figuur haar mooie benen, die je af en toe ziet tijdens het lopen, en haar mooie grote borsten die zich aftekenen onder de blouse.

Ze gaat achter mij staan en vervolgens voel ik haar handen keurend over mijn lichaam gaan wat een erotiserend gevoel geeft. Ze knijpt eens in mijn tepels, haar handen gaan naar beneden waarna ook eens flink in mij kruis wordt geknepen. Ik krijg te horen dat ik mij uit moet kleden en daarna geknield op haar moet wachten Ik leg mijn kleren op een stoel en wacht in de bevolen positie.

Ik wacht in de donkere kamer met de muziek op de achtergrond en wacht op wat komen gaat Ik hoor mijn Meesteres komen, ze gaat voor mij staan, ik moet mijn mond openen en vervolgens laat zij wat spuug in mijn mond druppen.

Ze drukt mijn hoofd tegen haar aan ter plaatse van haar kut wat een hele belevenis bij zo’n knappe vrouw. Ik moet gaan staan en wordt vervolgens vastgebonden. Terwijl ze me vastbindt mag ik haar weer bewonderen, ze merkt dat ik mijn ogen niet van haar af kan houden want ze gaat nog uitdagender om mij heen lopen wetende dat ik niets kan doen.

Ik wordt vervolgens gestraft met een blinddoek. Ik hoor mijn Meesteres zich verwijderen. Ik sta daar weer vastgebonden mij afvragende wat er gaat gebeuren totdat ik weer het geluid hoor van hoge hakken die op mij afkomen, de muziek wordt harder gezet en ik voel een zweepslag over mijn rug en vervolgens nog meer. Dan de nagels in mijn tepels, ik voel tikken tegen mijn zak en de nagels van mijn Meesteres in mijn zak. Mijn Meesteres fluistert in mijn oren wat ik ervan vind om door haar uitgekozen te zijn als haar speeltje voor deze middag.

Ik krijg geen echte kans om hierop te antwoorden want ze zet nu haar tanden in mijn tepels en laat daarna haar zweep nog eens spreken waarna ik als toegift nog een raderwiel op mijn tepels en zak krijg. Als mijn Meesteres zich heeft uitgeleefd wordt de blinddoek afgedaan. Ze gaat voor mij staan ze doet langzaam en uitdagend haar rok af en ik zie een klein slipje en haar slanke benen in lange leren laarzen. Het aanzien van deze knappe Meesteres doet mijn hart sneller kloppen. Ik moet voor haar knielen en mag haar voeten kussen, via haar laarzen naar boven totdat ik ook haar slipje mag kussen maar daar blijft het bij, zo dicht bij haar goddelijke kut.

Op haar bevel moet ik gaan liggen. Ik kijk omhoog langs haar mooie benen. Mijn Meesteres laat zich vervolgens langzaam zakken en uiteindelijk wordt mij de adem ontnomen doordat zij op mijn gezicht gaat zitten en ik getest wordt op breath control.

Dit wordt mij nog eens wat moeilijker gemaakt doordat ook de pijngrens van mijn tepels worden getest. Door het snuiven aan de nodige poppers wordt ik in een andere betoverende wereld gebracht die wordt gecontroleerd door mijn Meesteres. Na deze adembenemende sessie mag ik mijn Meesteres op de rug nemen en rijdt met haar op handen en voeten naar het bed.

Ik mag op handen en knieën op het bed plaats nemen. Ik zie dat mijn Meesteres een voorbinddildo omdoet. Het is een geil gezicht om haar zo met die dildo te zien. In een spiegel kan ik zien hoe ze achter mij gaat staan en langzaam de dildo naar binnen brengt waarna ze mij in een rustig tempo gaat neuken totdat het overgaat in steeds heftigere stoten waarbij ze steeds fanatieker gaat kijken. Via de spiegel blijft ze mij aankijken en houdt mij onder haar hypnotiserende controle.

Bij de laatste serie hevige stoten laat ze nog eens goed merken dat zij de controle heeft over mijn lichaam en geest. Na wat poppers krijg ik een blinddoek om en wordt weer vastgebonden.

De blinddoek wordt afgedaan en voor mij staat mijn Meesteres in een riemenharnas met een bh met spijkertjes en een slip met spijkertjes waar ik op een niet al te subtiele manier kennis mee mag maken. Zoals gewoonlijk tijdens dit bezoek aan deze mysterieuze godin die je gedachten gevangen houdt ben ik zo dicht bij deze fantastisch geile Meesteres en dan toch zo ver weg. Mijn Meesteres zegt dat het tijd wordt voor een verfrissende afscheidsdouche waarna ik mag gaan liggen nog eens haar slanke benen in de lange leren laarzen mag bewonderen en haar goddelijke golden shower over mij laat stromen.

Hierna moet ik afscheid nemen van mijn Meesteres die mij als haar bezit weer hypnotiserend zal dwingen om haar te komen aanbidden. Deze week heb ik Meesteres Vanessa weer mogen bezoeken. Ondanks dat ik haar al vele malen heb gezien, zit er toch altijd een beetje spanning en zenuwen in mijn lijf tijdens het wachten. Maar ook nu weer wordt ik gelijk een stuk kalmer als ik haar zie, ze straalt zelfverzekerdheid en vertrouwen uit.

De zenuwen verdwijnen daardoor, maar de spanning blijft absoluut. Er is nog een hoop wat ik niet heb gedaan op het gebied van SM, en elke keer dat ik haar bezoek doet ze weer iets wat mij verrast. Uiteraard zag 'mijn' Meesteres er prachtig uit, gehuld in een zwart latex outfit.

Mij werd gevraagd om me uit te kleden en op het bed te gaan liggen. Soms krijg ik dan nog de tijd om naar haar te kijken, maar deze keer niet. Ik werd geblinddoekt, mijn polsen werden vastgeketend en ook mijn benen werden aan de rand van het bed vastgemaakt.

Ik kon geen kant meer op. Over mijn pik en ballen werd een vloeistof gegoten, die eerst koud voelde en later erg warm en zelfs best wel heet. Mijn ballen en pik werden gebonden, dat heeft ze vaker bij me gedaan, maar nu was het een stuk strakker en een paar keer trok ze wat harder aan het touw.

Alles zat echt heel stevig vast. Terwijl ik geen kant op kan, kreeg ik poppers onder mijn neus en werden mijn tepels behandeld. Kort daarna voelde ik iets zachts over mijn pik en ballen gaan, het voelde bijna als een veertje zo zacht.

Tot nu toe allemaal zeer aangenaam. Dat zachte gevoel werd snel omgezet naar een paar tikken op mijn pik, niets geen veertje of zachtheid. Dan weet je weer dat zij de baas is over je. Toen viel het even stil. Ik voelde niets, ik rook niets, en ik zag nog steeds niet door het blinddoek. Wat gaat er gebeuren? De vorige keren betekende dit dat ik spuug in mijn mond zou krijgen, wat ik heerlijk vind om te krijgen, een lekker warm gevoel dat ik dan mag doorslikken.

Verbaasd was ik dan ook dat ik niets warms voelde, maar juist ijskoud. Het genot was mij ontnomen om haar warme vocht te proeven. Na een behoorlijke tijd vastgebonden te hebben gelegen, werden de boeien losgemaakt en ging het blinddoek af.

Ik moest me even her-orienteren maar kreeg daar niet veel tijd voor. Ik kreeg een facesitting, erg geil! Toen vond ze het genoeg geweest en moest ik in de sling gaan liggen. Voor mij een nieuwe ervaring, maar wel gelijk een fantastische! Mijn benen werden hoog vastgemaakt, waardoor ze me anaal goed kon pakken. Met wat flinke snuiven poppers ging ze naar binnen, en bewoog de sling heen en weer.

Het meest indrukwekkende eraan is dat ze tegenover je staat en dan recht in je ogen blijft aankijken. Ze blijft je aankijken met haar mooie ogen en zelfverzekerde blik zodat je er bijna verlegen van wordt.

Ik werd gevraagd weer van de sling af te gaan, maar dat betekende zeker niet dat de anal play over was. Ik werd gewezen op een 'strafblok'. Op mijn buik ging ik er op liggen, met mijn nek in de opening. Ik werd vastgezet en kon daardoor alleen maar naar de grond kijken. Aan de zijkanten van het blok werden mijn handen vastgemaakt. Ik kreeg een flesje poppers in mijn handen, ik kon net dicht genoeg bij mijn gezicht komen. De poppers mocht ik pas gebruiken als het mij gevraagd werd.

Ik wist niet zo goed wat de bedoeling was, maar toen voelde ik een dildo naar binnen gaan bij me en mocht ik aan de poppers. Ik werd geneukt, en het tempo werd opgevoerd.

Ik werd steeds harder en sneller geneukt. Tussendoor kreeg ik over mijn kont en rug heet kaarsvet. Als afsluiter werd ik uit het blok losgelaten en mocht ik op bed liggen om klaar te komen, terwijl mijn pik en ballen al die tijd nog strak afgebonden waren. Ik werd bevolen om naar mijn eigen pik te kijken en niet naar haar, ik kon haar alleen naast mij voelen en ruiken. Vanuit mijn tenen kwam ik hard klaar, een heerlijk gevoel.

Ik had even een moment de tijd nodig om op adem te komen en te beseffen wat voor een heerlijke sessie ik weer heb mogen meemaken. Meesteres Vanessa weet mij elke keer weer te verrassen en laat mij stukje bij beetje dingen doen die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Hoe vaker ik bij haar ben geweest, hoe meer bewondering ik krijg voor haar. Ze weet zo goed wat wel en niet past bij haar slaaf, voor mijn gevoel zelf beter dan ik zelf weet.

Ik kijk nu al weer uit naar een volgend moment dat ik bij haar mag langskomen. Scuderia77 Bekijk openbaar profiel Stuur een privébericht naar Scuderia77 Zoek alle berichten van Scuderia Ik had vanmiddag een spannende sessie met Meesteres Vanessa. Helaas, smste ze me dat het nog even zou duren.

Dan zit er dus niets anders op dan nog even te wachten. Een poosje smste ze dat ze eraan kwam. Na kort kennis gemaakt te hebben, gingen we naar de SM kamer toe. Deze is goed uitgerust met allerlei SM attributen. Daar kon ik mij uitkleden terwijl zij ook wat anders aantrok. Haar jurkje ruilde ze in voor een latex jack. Gelukkig hield ze haar kousen aan.

Nadat ze haar haar goed gedaan te hebben, hebben we onszelf even opgefrist aan de wasbak en kon het spel beginnen. Ik moest met haar mee naar het Andreas bondage kruis. Daar werd ik aan vastgemaakt. Direct begon ze mijn lichaam te verkennen en te teasen. Terwijl ze mijn tepels likte en zachtjes in beet speelde haar ene hand al met mijn vriend.

Deze voelde zich duidelijk op zijn gemak en hij begon al harder te worden. Als antwoord daarop werd hij en m'n ballen vakkundig met een veter afgebonden. Na nog even verder te teasen, waaronder dat ze met haar lekkere kont eens langs mijn vriend schuurde, werd ik weer losgemaakt. Ik moest op mijn knieen gaan zitten en achter haar aan naar het bed kruipen. Daar aangekomen ging ze op de rand zitten en ik moest op mijn knieen voor haar blijven zitten.

Haar borsten haalde ze uit haar jasje en ik moest haar tepels met mijn mond hard maken. Toen de ene hard was kreeg ik de andere aangeboden om deze ook hard te maken. Toen ze hard genoeg naar haar zin waren moest ik op het bed gaan liggen en werd ik geblinddoekt. Daarna werden mijn handen en voeten aan het uiteinde van het bed vastgemaakt zodat ik geen kant meer op kon. Mijn vriend werd overgoten met wat glijmiddel en lekker glad gemaakt.

Ook werd er nog een hete olie over mijn ballen gegoten. Ik moet toegeven dat behoorlijk brandde op mijn ballen. Daarna ging het teasen verder.

Mijn tepels werden met haar mond alswel met een vibrator bewerkt. Even werd nog de electro set geprobeerd maar toen ik aangaf dat ik het niets vond werd deze weer opzij gelegd. Wel werd er nog even gebruik gemaakt van een pinwheel. Dat was een nieuwe ervaring voor me. Ik moest mijn mond opendoen en er werd door haar in gespuugd. Doorslikken was de opdracht. Daarna hoorde ik haar haar jasje uitdoen.

Hierna werden mijn handen mijn handen losgemaakt en naast mijn lichaam gelegd. De dildogag werd bij mij omgedaan en ze ging voor me zitten. Met haar mond deed ze een condoom op de dildo en begon deze vol overgave te pijpen. Ondertussen moest ik haar strak blijven aankijken. Daarna ging ze weer op het bed liggen en ik moest haar toen met de dildo neuken. Ik had hier een heel mooi uitzicht op haar kutje. Na haar een tijdje met de dildo geneukt te hebben moest ik weer gaan zitten en werd de dildogag weer afgedaan.

Ik moest weer op mijn rug op bed gaan liggen. Ondertussen friste ze haar kutje even op bij de wasbak. Ze ging weer over me heen zitten en drukte haar kutje op mijn mond en neus. Ik kon hierdoor even geen adem meer halen. Ze kwam weer wat omhoog om mij weer wat verse lucht te gunnen. Dit deed ze zo twee of drie keer. Toen zij ze dat de volgende keer het dertig seconden zou duren. Zelf telde ze hardop mee. De keren hierna waren het veertig, vijftig en aan het eind zelfs zestig seconden. Ik wist deze taak naar behoren te volbrengen.

Tijdens dit spel had ze continue de situatie volledig in handen. Ik werd toen weer geblinddoekt e mijn handen werden weer boven mijn hoofd aan het bed vastgemaakt. Nu werden mijn benen niet aan de rand van het bed maar aan het plafond vastgemaakt zodat ze recht omhoog wezen. Ze ging achter me zitten en begon mijn anus met glijmiddel glad te maken. Hierna begon ze me rustig in me kont te vingeren. Na mijn kont wat opgerekt te hebben voorzag ze deze van een oppompbare ballon.

Deze blies ze een behoorlijk stuk op om te kijken hoeveel ik kon hebben. Hierna kwam ze naast me zitten en opnieuw kreeg ik een tepel aangeboden om op te likken. Eerst de ene, toen de andere. Mijn mond moest ik weer open doen, waarna er in gespuugd werd. Weer moest ik het doorslikken. Ze liet d ballon toen weer leeglopen, om hem daarna weer op te pompen tot aan het maximum wat ik kon hebben. Toen liet ze me even zo liggen. Even later kwam ze weer naast me zitten en ik moest mijn hoofd naar haar toedraaien en mijn mond openen.

Een strap-on werd in mijn mond geduwd. Ze vertelde mij toen dat ik dat ik zo vast kon wennen aan het formaat van de dildo die ik zo meteen in mijn kont ging krijgen. Ik moest toen van haar de dildo eens goed pijpen. Toen het naar haar zin goed genoeg was, ging ze weer achter me zitten en haalde de ballon uit mijn anus.

Deze moest echter plaatsmaken voor de strap-on die er toen in gedrukt werd. Ze begon me toen te neuken met de strap-on. Ik vond dat een heel geil gevoel, ik lag daar vastgebonden en geblinddoekt op het bed en werd door een prachtige vrouw met een strap-on geneukt. Ik vond het jammer dat ik het toen even niet kon zien. Even later maakte ze de blinddoek los en kon ik goed zien wat er gebeurde. Deze prachtige vrouw zat tussen mijn benen en neukte mij eens goed met de strap-on.

Dat het mij ook niet onberoerd liet wat te zien aan mijn vriend, die inmiddels keihard was geworden. Ik was op dat ogenblik graag klaargekomen, maar helaas zat dat er niet in. Na mij zo een tijdje geneukt te hebben, trok ze hem eruit en deed hem af. Ze maakte me los van het bed, maar ik moest wel zo blijven liggen dat ze nog steeds bij mijn anus kon.

Toen was het tijd voor haar nieuwe speeltje. Ze pakte haar milking stick, maakte deze glad met glijmiddel en begon mij hier anaal mee te verwennen. Ik had zo'n ding nog nooit gezien maar ik moet zeggen dat het een apart gevoel was. Na uitgespeeld te zijn met de stick moest ik op de rand van het bed gaan zitten.

Ze deed toen een kap over mijn hooft waardoor ik nog maar weinig kon zien. Nu nam ze mijn lichaam onder handen met een platte zweep. Na eerst de voorkant gedaan te hebben, moest ik me omdraaien en werd de achterkant, met name mijn billen, ook onder handen genomen. Na dat alles na haar zit was moest ik weer op mijn rug gaan liggen in zodanige positie dat ze weer goed bij mijn anus kon. Ze begon me toen opnieuw te vingeren, waarbij ze na verloop van tijd er zelfs vijf vingers in had.

Ik moest intussen aan mijn vriend gaan trekken. Af en toe moest ik het tempo wat minderen omdat ik anders klaarkwam, maar mij werd verteld dat ze me in de gaten hield en ik moest blijven trekken.

Ondertussen lekte er al de nodige druppels uit mijn eikel, dit terwijl ze me bleef vingeren. Even later kon ik het niet veel langer meer uithouden en heb ik haar om toestemming gevraagd om klaar te komen. Deze toestemming kreeg ik en niet veel later kreeg ik een van de beste orgasmes die ik ooit gehad heb.

Dit was tevens ook het eind van het spel want hierna werd de kap afgedaan en konden we ons beide weer opfrissen. Na ons opgefrist te hebben en ons te hebben aangekleed heb ik haar bedankt voor deze sessie en ben k zeer gelukkig weer huiswaarts gekeert. Vanessa wilde dat Mrs. Samantha met haar geile slet speelde om te kijken of haar slet dat wel aan kan.

Vanessa ontvangt haar slet in afgesproken kleding. Haar slet moet in de juiste houding gaan zitten en op zijn sexy Mrs. Vanessa doet zijn halsband om, bindt de handen van haar slet aan de halsband vast, daarna balzakbondage en haar slet krijgt poppers en dan tepelklemmen om. Samantha in sexy kleding binnen en gaat met de slet spelen. Samantha maakt de handen los van de slet en de slet moet op handen en voeten voor haar gaan zitten. Samantha, keurt met haar nagels de slet en speelt met zijn pik en tepels om te kijken hoe geil hij is, daarna moet de slet haar laarzen kussen de slet moet onderdanigheid tonen aan zijn Meesteressen.

Tijdens het kussen speelt Mrs. Vanessa met zijn stijve pik en pakt de zweep en spoort haar slet aan. Samantha de slet vast aan het kruis, blinddoekt hem en speelt met zijn pik en tepels en als de slet het niet lekker vindt, dan pakt mrs. Samantha de zweep en krijgt de slet straf. Samantha geeft de slet poppers en kijkt wat de slet aan kan.? Samantha vertelt de slet tijdens de zweepsessie wat ze van de slet wil.? Vanessa kijkt hoe Mrs. Samantha met haar slet speelt. De slet moet weer op zijn knieen gaan zitten en Mrs.

Vanessa maakt de handen van haar haar slet aan de halsband vast. Vanessa pakt het gasmasker doet er poppers in en zet het gas masker bij haar slet op. Haar slet wordt in hogere sferen gebracht en de sexy Meesteressen bedenken wat.? Vanessa kleed haar slet sexy aan en maakt hem op. Samantha gaan op het bed zitten en de slet moet voor de sexy Meesteressen showen. Daarna moet de slet op het bed gaan liggen en wordt hij vastgebonden en geblinddoekt, zodat hij niet kan zien welke Meesteres met hem speelt.

Vanessa spelen met de slet tot hij niet meer kan. Je geile slet wil graag zijn sexy Mrs. Vanessa dienen en aan haar wensen voldoen. Een hernieuwde kennismaking met de altijd beeldschone Herrin Vanessa. Een hernieuwde kennismaking met de altijd beeldschone Herrin Vanessa, Ik ben al meer dan een jaar niet meer in de gelegenheid geweest om Deze beeldschone rondborstige Herrin te bezoeken.

Maar uiteindelijk is het er dan toch van gekomen. We hebben afgesproken op Haar nieuwe locatie in Den Haag. Ik was een bepaalde periode een regelmatig bezoeker van deze sexy Herrin, echter door privé omstandigheden en een verhuizing ver uit de regio kon ik niet meer aan mijn slaven verplichtingen voldoen. Gelukkig had Ze hier alle begrip voor en zodoende is er toch weer contact. Ik draag in opdracht van Haar een teken in mijn lies en tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen spijt van.

Sterker nog IK draag het met veel trots omdat deze bloedstollend mooie Herrin, mij nog regelmatig bezoekt in mijn dromen en ik onze sessies regelmatig herbeleef.

Na het gebruikelijke mail- en sms contact stond ik dan, na zoveel tijd, eindelijk op de afgesproken dag voor Haar deur. De deur ging open ze ontving me in een spijkershort en een open T-shirt, Haar mooie ogen en ontwapenende glimlach deden de spanning in mijn lijf nog meer toenemen.

Ondanks dat ik allang niet meer was geweest, was het ontvangst allerhartelijkst. Ik kreeg drie zoenen en kon dus even heel dicht tegen Haar aan staan. Ze is echt niets verandert en ik kon mijn ogen dan ook niet van Haar afhouden. Ik begon weer als gewoonlijk te stamelen in plaats van in normale volzinnen te praten, mijn god wat baal ik daarvan.. Bij deze Herrin voel ik tegelijk erg op mijn gemak, maar door die schoonheid en uitstraling ook erg ongemakkelijk.

Ja ik ben nu eenmaal gek op deze Herrin, hoewel ik dat nooit zal laten merken natuurlijk. Jij bent een de weinigen die het verlangen hebben om een van de meest exclusieve en smaakvolle champagnes ter wereld tot je te nemen. Soms mag je dit drinken vanuit een champagneglas. Dat is natuurlijk niet standaard, dat begrijp je wel. Dat moet je dan ook verdienen, echt verdienen. Of ik moet in een zeer royale en goede bui zijn en mag je, na mijn goedkeurende knik, het glas aannemen en als eerste de kleur bewonderen.

Goudkleurig natuurlijk, we hebben het hier tenslotte over het neusje van de zalm en alleen het beste is goed genoeg Daarna ruik je er eens aan en jij, als 'kenner', herkent kwaliteit en het water loopt je al in de mond. Dat niet alleen natuurlijk, jouw lichaam reageert ook meteen ter hoogte van jouw kruis. Je neemt een eerste slokje en laat het langzaam door jouw mond gaan, probeert uit de smaak af te leiden wat ik de uren ervoor gedronken heb. Of ben je nu al zo gulzig geworden dat je de volgende slok al hebt genomen?

Verslik je niet he? Dat zou zonde zijn.. Klinkt heerlijk decadent, he? Tegenover jouw Meesteres gezeten, beiden gezellig nippend aan een glas champagne met een muziekje op de achtergrond. Mijn glas zie ik trouwens graag gevuld met andere champagne.

Goed, bovenstaande heeft natuurlijk te maken met mijn goede humeur en het feit dat jij schijnbaar iets heel goeds gedaan hebt. Maar de setting kan net zo makkelijk geheel anders zijn en verdien je niets. Nou ja, noem het maar niets. Je krijgt een flinke portie vernedering omdat je iets hebt nagelaten te doen. Of omdat ik je niets meer waard vind dan mijn pispot te zijn.